INSIDER

Döbbenetes dolgot tettek a biztonsági őrök a Ferrari lánnyal a pesti éjszakában

A világhírű család tagja azért érkezett fővárosunkba, hogy jól érezze magát, de az út végül kellemetlen véget ért.
  • Szerző: Ripost

Megverték a biztonsági őrök a világhírű olasz Ferrari család oldal­ági rokonát egy ismert budapesti szórakozóhelyen. Hat kidobóember leteperte a földre B. Ferrarit és két barátját, majd a hátukra térdeltek, és fojtogatták őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

B. Ferrari számára a családja révén nem okoz problémát, hogy beutazza a világot. Amerre jár, szívesen felkeresi az előkelő éttermeket és a népszerű szórakozóhelyeket egyaránt. Az üzletasszony alig múlt 30 éves, fiatalnak érzi magát, aki a felelősségteljes munkája mellett szeret kikapcsolódni.

Az osztrák származású kedvese, Daniel E. már többször járt a magyar fővárosban, és megesett, hogy hónapokat is itt töltött az üzleti elfoglaltságai miatt. Ő javasolta olasz barátnőjének, hogy egy kiruccanásra tartson vele, hiszen Budapest szépségét, illetve a magyar gasztronómiát vele is meg akarta ismertetni. Nem kellett sokat biztatnia B. Ferrarit, ugyanis ő is hallott már a messze földön híres magyar vendéglátásról, aminek sajnos épp az ellenkezőjét kellett megtapasztalnia.

B. Ferrari és Daniel E. két szlovák barátjukkal pihent hazánkban. Úgy döntöttek, felkeresik az egyik, útikönyvekben is ajánlott éjszakai klubot. Először úgy tűnt, remek este vár rájuk. A helyen táncra perdültek, ami viszont két magyar nőnek nem tetszett. Megpróbálták a társaságot kiszorítani a parkettről, amit Ferrariék nem tudtak mire vélni. Nem sokkal később a vendégtérbe berontott hat biztonsági őr, és a baráti társaság három tagját leteperték a földre.

„Mindegyik sértett hátára két kidobó térdelt, és fojtogatták is őket. Ferrari kisasszony hátáról a bőrt is lehorzsolták. A negyedik barát csak azért úszt meg ezt a megaláztatást, mert éppen egy oldalsó helyen tartózkodott. Végül ő hívta ki a mentőket és a rendőrséget is” – mondta a Borsnak a Ferrari család egy neve elhallgatását kérő magyarországi kapcsolattartója.

B. Ferrari a novemberben történt incidens óta nehezen vigasztalható. „Nagyot csalódtam az emberekben. Szeretettel és kíváncsisággal jöttem Magyarországra, de a jó élmények mellett egy borzalmasat is át kellett élnem. Még soha nem volt részem ilyen megaláztatásban, az eset óta pedig rémálmok gyötörnek” – üzente a Borsnak a mágnáscsalád tagja.

A BRFK sajtóosztálya az üggyel kapcsolatban arról tájékoztatott: egy magánszemély tett feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányságán.

„Tekintettel arra, hogy a beszerzett adatok alapján könnyű testi sértés vétség gyanúja merült fel, ezért a feljelentést a rendőrség a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak 2019. decem­ber 12-én illetékességből megküldte” – állt a rendőrség Borsnak eljuttatott válaszában.

Ferrari kisasszony magyar jogi képviselő, dr. Mi­nárcsik Andrást is közölte, hogy a hatóságoktól egyelőre nem kapott érdemi tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?