Létrehozva: 2020.12.15.

Csúnyapulcsiba öltözteti az embereket a rendőrség

Nagy sikere van az interneten a vicces, csúnyapulcsis kihívásnak, amit a Magyar Rendőrség Facebook-oldala indított. Csatlakoztak már a NAV, a Magyar Közút, a Katasztrófavédelem és az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai, akik újabb és újabb területek képviselőit hívják meg a kihívásba.

„A karácsonyi hangulat otthon készül! Miről szól a kihívásunk? Amikor végeztél a munkával, menj haza, vedd le a munkaruhád, bújj bele a karácsonyi pulcsidba, és maradj otthon benne! Mi is így teszünk, amikor véget ér a szolgálatunk. A pulcsi lehet vicces, giccses, csúnya vagy cuki, mára hozzátartozik az ünnepi hangulathoz. De idén még többet jelenthet: hogy vigyázzunk egymásra. Mutassátok meg ti is, mit, mire cseréltek...” – olvasható a Magyar Rendőrség Facebook-oldalán.

Fotó: Magyar Rendőrség Facebook

„Járvány van, este otthon kell lenni. Bár más lesz idén a karácsony, ez olyan ünnep, amit amúgy is otthon töltünk„ – mondta a Ripost-nak Gál Kristóf. „A kihívás mindenkinek szól, bárki részt vehet benne” – tette hozzá. Az ötletgazdák az ORFK kommunikációs szolgálatának rendőrei voltak.Több ismert szóvivő is úgy döntött, a médiában gyakran nyilatkozó kollégákat von be a kihívásba. Győrfi Pál például a Katasztrófavédelemtől Mukics Dánielt invitálta meg. Utóbbi Beluzsárné Belicza Andreát kérte fel a Honvédelmi Minisztériumtól és Kis Péter Andrást a NAV-tól, ők szintén vállalták kihívást.

„Nem volt kérdés, hogy csatlakozzunk a rendőrség Facebook felhívásához, ahogy ők is csatlakoztak a mi aktivitásainkhoz„ – mondta a Ripost-nak Pécsi Norbert, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

Fotó: Magyar Közút

„A csatlakozással két célunk volt: egy kis humort csempészni a nehéz hétköznapokba, megmutatni a vicces oldalunkat, másrészt eljuttatni az üzenetet, mennyire fontos a koronavírus járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések betartása.”

Fotó: Katasztrófavédelem

„Jópofa dolognak tartom ezt a kihívást, így örömmel csatlakoztam Pécsi Norbert kérésére. Nekünk is belefér egy kis vidámság, akikkel mindig komoly körülmények közt találkoznak az emberek az újságokon, tévé- és rádiócsatonákon keresztül„ – mondta a Ripostnak Mukics Dániel, a katasztrófavédelem szóvivője.

Fotó: NAV Facebook

A katasztrófavédelem szóvivőjének kihívására Kis Péter András, a Nav szóviője is megmutatta a karácsonyi „csúnyapulcsiját”. Pontosabban, ő emelte a tétet, nem pulcsiban, hanem egyenesen karácsonyi csúnyapizsiben pózolt.

„Mert a karácsonyi hangulat a katonáknál is otthon készül… Biztosan így van ez a budapesti rendőröknél és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársainál is. Lássuk Fülöp Gergő és Kisdi Máté karácsonyi pulóverét is!” – írta fotója mellé Beluzsárné Belicza Andrea, a Honvédelmi Minisztérium sajtófőnöke.

A kihíváshoz az Országos Meteorológiai Szolgálat több munkatársa is csatlakozott. „Az időjárásnál már csak a pulcsi csúnyább” – írják, és hozzáteszik: érdemes figyelni az időjárás-elrejelző videóikat a MET.HU Youtube-csatornáján, ahol ott újabb csúnyapulcsis kollégáik tűnhetnek fel.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

borsonline.hu

Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet

vg.hu

Meglepő helyről érte kritika a lengyel atomfegyver-telepítési terveket

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

hirtv.hu

Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Csúcssebességgel robog a kampány: 220 szelfi/óra

INSIDER

Donald Trump: Elnökként büszkén dolgoztam együtt Orbán Viktor miniszterelnökkel - videó

INSIDER

Két havi nyugdíjat talált egy zacskóban Mária, elképesztő dolgot tett

INSIDER

Nagyon olcsó poggyászokkal trükköznek az agyafúrt csalók: mutatjuk, hogyan cselezd ki őket!