INSIDER

Családi tragédia Debrecenben: holtan találták a négygyermekes édesanyát

Szombaton még a születésnapját ünnepelték, vasárnap reggel pedig már nem tudták felébreszteni a családanyát.
  • Szerző: Ripost

A nagyszülőknél, ágyban halt meg a 40 éves Judit, aki négy gyermeket, köztük egy 4 hónapos csecsemőt és szeretett férjét hagyta itt.

Az asszonynak látszólag semmi baja nem volt, mégsem ébredt fel azon a szörnyű vasárnapon.

„Tavaly októberben született meg a negyedik gyermekünk. A születése után nem sokkal kiderült: Judit szívbeteg, gyógyszeres kezelésre szorul, a babát nem táplálhatja” – meséli megtörten az édesapa, Károly. „Orvosról orvosra jártunk, mellette természetgyógyász is gyógyította. A leletei szerint minden rendben volt, vasárnap mégis megtörtént a tragédia: nem ébredt fel” – csuklott el az apa hangja.

A család éppen a házukat építi Gyömrőn, addig a debreceni nagyszülőknél húzzák meg magukat, hiszen három gyerekkel és egy kismamával nem volt egyszerű albérletet találni tavaly. Így kerültek Hajdú-Bihar megyébe. Judit hétfőn ünnepelte volna a 41. születésnapját.

„Szombaton még köszöntöttük a szeretteinkkel, családunk egy részével. Torta és mulatság, ugráltak körülöttünk a gyerekek. Aztán másnap megtörtént a tragédia, én pedig már arra sem emlékszem, hogyan mondtam ezt el a gyerekeinknek” – mesélte a Blikknek a családfő, akiért most számtalan ismerős és ismeretlen fogott össze.

A tűzoltóként dolgozó férfi ugyanis egyelőre nem áll munkába, s egy ismerős anyuka gyűjtést szervezett számukra.

„Most még sokat tud segíteni a család, hiszen itt vagyunk, összefogunk. De el sem tudom képzelni, mi lesz velünk, amikor pár hónap múlva beköltözünk a családi házba, Judit nélkül” – tette hozzá Károly.

Egyelőre nem tudni, miért halt meg ilyen hirtelen az édesanya, a család a vizsgálat eredményeit várja. Az eddigi információk szerint szívelégtelenség okozhatta a tragédiát.

„Meglátásom szerint tüdőembólia, szívinfarktus vagy az érfalak szétválása okozhatta az édesanya halálát álmában” – vélekedett dr. Bense Tamás családorvos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?