INSIDER

Beszakadt a tető életmentés közben a rendőr alatt

Életért kockáztatta életét a hős rndőr. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 02. 26., sze – 13:23 Nem várt fordulattal végződött az az életmentés Borsodnádasdon, amiben egy rendőr is megsérült.
  • Szerző: Ripost

Nem várt fordulattal végződött egy életmentés Borsodnádasdon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzátartozók jelezték a rendőrségen tegnap délután, hogy egy férfi egy családi vita után végzetes lépésre szánta el magát: a 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, s félő volt, hogy a szándéka tragédiába torkollik.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai a helyszínre érve az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.

Kiderült: a padlást csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni. A rendőr megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát és elindult a padlás felé. A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, a rendőr pedig a mélybe zuhant.

A járőrtársa rögtön hívta a mentőket és folytatta az életmentést.

A kiérkező mentők ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt. A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálták a majd a rendőrök előállították őt a rendőrségre, később pedig büntetés végrehajtási intézetbe szállították, mivel kiderült, hogy az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.

És ezeket olvastad már?