INSIDER

Az áldozat felismerte: egykori iskolatársa rabolta ki a panelben

Fegyveres csuklyás férfiak támadtak egy fiatalra Budapesten a Kerepesi úton, és arra kényszerítették, hogy adja át a lakásukban elrejtett félmillió forintot. A fiatal azonban felismerte támadóit, akiket így a rendőrség néhány órán belül elfogott. A megtámadott fiú csak a Ripostnak mesélte el a hátborzongatónak induló, de végül nevetségessé váló rablási történetet.
  • Szerző: Ripost

Végre van egy kis pénzünk, és azt is elveszik!

– nevet most már a történteken a 19 éves Koncz Krisztofer, akit november 12-én este a Kerepesi úti lakásuk lépcsőházában megtámadott egy fegyveres férfi és símaszkos társa.

"Egész nap itthon voltunk a barátnőmmel és az édesanyámmal.  Este nyolc után néhány percre kiugrottam a boltba, amikor visszafelé jöttem, akkor támadtak meg."

Megmutatta a fekete pisztolyt

A fiú éppen a második emeleten járt a lépcsőfordulóban, amikor valaki hátulról megragadta a vállát.

Durva mozdulattal megfordított

– folytatja Krisztofer.

"Azt hittem, egy krimiforgatás közepébe csöppentem. Előttem állt egy srác, mögötte egy másik fekete símaszkban. A srác valahogy ismerősnek tűnt. Felemelte a pólóját, és megmutatta a nadrágja és az öve közé beszorított fekete markolatú fegyvert. Azt mondta:

Ne csinálj semmi hülyeséget! Indulj előre! Menjünk fel a lakásodhoz!

"Mivel nem tudtam eldönteni, hogy a fegyver igazi-e vagy sem, gondoltam, legjobb, ha azt teszem, amit mond, a többit meglátjuk. Útközben azért közöltem velük, hogy otthon van az anyukám és a barátnőm is… Mire az ajtóhoz értünk, kitalálták, hogy a maszkos kint marad, a srác pedig bejön velem, és észrevétlenül elteszi a pénzt. Kinyitottam az ajtót, beengedtem. Mi mást tehettem volna?"

Kíváncsi vagy, hogy mi történt a pénzzel? Arra is, hogy Krisztofer honnan ismeri az elkövetőket? Akkor keresd a pénteki %% napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?