INSIDER

Átalakul a budapesti tömegközlekedés egy része a következő napokban

Karbantartás miatt csak Békásmegyerig járnak a szerelvények egyes időszakokban, pótlóbusszal közlekedhetnek az utasok.
  • Szerző: Ripost

Jövő héten hétfőtől péntekig esténként csak a Batthyány tér és Békásmegyer között járnak a HÉV-szerelvények, onnan a H5-ös pótlóbusszal lehet majd közlekedni Szentendre fele – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Jövő pénteken, október 19-én este 8 órától a 21-ei, vasárnapi üzemzárásig, továbbá október 26-tól 28-ig a szerelvények a Margit híd és a Filatorigát állomás között csak egy vágányon közlekednek.

A HÉV-hez való csatlakozás biztosítása érdekében október 19-én, 20-án, 21-én, 26-án, 27-én és 28-án este a Szentlélek térről a 134-es, a 137-es és a 237-es autóbusz, Békásmegyerről pedig a 204-es és 243-as autóbusz indulásai módosulnak.

Október 19-én, pénteken 20 órától október 21-én, vasárnap az utolsó járatindulásig a Szépvölgyi út, a Tímár utca és a Szentlélek tér megállóhelyeken a Szentendre felé közlekedő szerelvények is a Batthyány tér irányú megállókban állnak meg.

Október 26-án, pénteken 20 órától október 28-án, vasárnap az utolsó járatindulásig a Szentlélek tér, a Tímár utca és a Szépvölgyi út megállóhelyeken a Batthyány tér felé közlekedő szerelvények is a Szentendre irányú megállókban állnak meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?