INSIDER

Akár börtönbe is kerülhetnek a győri szökőkútban szexelők

Gyorsan terjedt az interneten a győri szökőkútban szexelőkről készült videó. A 18 pluszos jelenet szereplőit keresi a rendőrség, ha elkapják őket, még szabadságvesztésre is ítélhetik őket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes videó kering az interneten: Győr kellős közepén, a Megyeháza téri szökőkútban szexeltek.

A vasárnap éjjel készült felvételen látszik, hogy a párt semmi sem zavarta, meg sem próbáltak elrejtőzni a kíváncsi szemek elő. Egy csapat közvetlen közelről, a padról nézte végig a 18 pluszos jelenetet. A szökőkút forgalmas helyen van, ráadásul vasárnap este volt a Győrköc fesztivál záró napja, sok kisgyerekes család sétált későn haza.  „Én ismerem őket, megkapták a babaváró hitelt, azért hajtanak” – írta egy tréfás kedvű kommentelő. Mások azon vitatkoztak az interneten, hogy ez bűncselekmény-e.

Szökőkútban fürdeni szabálysértés, amiért pénzbüntetés járhat, de a szökőkútban szexelni már több, mint szabálysértés

- mondta el a %%-nak Dr. Vágó Zsuzsanna ügyvéd.

Ez már a vétség kategóriába tartozik, ami akár szabadságvesztéssel is büntethető, ha a körülmények olyanok

hangsúlyozta a szakember. „ A büntetés mértéke függ a körülményektől és az elkövetőktől. Ha valamelyikük büntetett előéletű vagy kiskorú, nagyobb büntetésre lehet számítani. Ha a jelenetet gyerekek is látták, akkor már kiskorú veszélyeztetéséről is szó lehet" - ecsetelte.

Július 7-én 2 óra körül érkezett a névtelen bejelentés a rendőrségre – tudtuk meg a Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályától. A rendőrök kimentek a helyszínre, de „a bejelentésben szereplő cselekményt nem észlelték”.  A helyszínen volt ugyan két felnőtt, de ők csak lábat lógattak a szökőkútba, ezért őket igazoltatták és figyelmeztették a rendőrök. „ A Győri Rendőrkapitányság az interneten megjelent videó kapcsán közerkölcs megsértése miatt indított szabálysértési eljárásban vizsgálja az eset körülményeit "– tájékoztattak.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?