INSIDER

A nyereményért ment, amikor ellopták az 50 milliós lottószelvényét

Ahogy a Ripost elsőként megírta, 50 milliót érő EuroJackpot szelvényt loptak el egy pestszentlőrinci férfitól. A 63 éves P. József buszra szállt, hogy átvegye a nyereményét, de az Örs vezér téri végállomáson meglovasították a pénztárcáját, ami a milliókat érő szelvényt rejtette. P. József a Ripostnak számolt be a sokkoló részletekről.
  • Szerző: Ripost

Csendes, zöld környezetben él egy családi házban Pestszentlőrincen az a férfi, aki hatalmasat kaszált júniusban az EuroJackpoton – ám egy tolvaj miatt nem juthatott a pénzéhez.

„Ötéves korom óta élek Pestszentlőrincen”

– kezdte történetét P. József.

 

„Egy lánytestvérrel nevelőszülők neveltek fel, akik nagyon szerettek minket. Sosem éltünk gazdagságban, de mindent megadtak nekünk. Talán a gyerekkorom miatt kezdtem el lottózni még a 70-es években. Vágytam rá, hogy egyszer én vigyem haza a hatalmas nyereményt, de azt hittem, csak vágyálom marad. Először csak egyféle típussal, majd az összessel játszani kezdtem, így az EuroJackpottal is…”


Rosszul lett a lottózóban, amikor meglátta a sok nullát

„Két hete szokás szerint elsétáltam a kedvenc Üllői úti lottózómba, beszélgettem egy kicsit és feladtam a szokásos EuroJackpotomat”

– emlékezett vissza József.

„Másnap visszamentem és megnézettem a szelvényt, hátha akad rajta néhány ezer forint. Aztán jött a sokk! A lottózóban dolgozó hölgy, miután lehúzta a gépen a szelvényt, mondta, hogy nézzek a kis monitorra. Majdnem összeestem: több mint 50 millió forintot mutatott… Ilyet még életemben nem láttam! De a hölgy is sokkot kapott, ő sem látott még ekkora nyereményt! Azt mondta,

„Te jó ég, Ön nyert!”

Én sokkolva álltam, meg sem bírtam mozdulni. A táblát néztem és azt mondtam:

„Ne vicceljen már velem! Ez biztosan nem igaz!”

Aztán rám ripakodott, hogy nehogy rosszul legyek, mert egyre sápadtabb lettem.

Kíváncsi vagy, hogyan lopták el a nyertes szelvényt Józseftől, amitől aztán újra elsápadt, s a történtek után vajon megkaphatja-e a pénzt? Akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?