INSIDER

A Lánchídról ugrott le egy fiatal, míg a barátai videózták

Komoly lavinát indított el az amerikai színész, Will Smith akciója, azóta tömegek próbáltak felmászni a Lánchíd tetejére, az egyik esetnek tragédia lett a vége...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Will Smith videóját, ahogy felmászik a Lánchíd tetejére, tízmilliók látták, tucatnyi kalandvágyó fiatal követte is a példáját. A minap újabb fiatal tűnt fel a hídon, ő azonban lezuhant a szédítő magasságból. Utolsó perceit szemtanúk szerint a barátai rögzítették egy kamerával. Egy, a neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a fiatalt a barátai is biztathatták az akcióra.

"A parton voltam, amikor megérkeztek a turistabuszok a hídhoz. A tömeg leszállt, nem sokkal később pedig megláttam, ahogy három fiatal srác a hídpillérnél sétál. Egyikük elöl mászott fel a tetejére, miközben levette a nadrágját. A barátai nem úgy tűntek, mintha lebeszélnék arról, amit csinálna: néhány méterrel hátrébb az egészet végig videózták. Pár pillanat sem telt el, és már ugrott is. Nem sokkal a vízbeérése után kiérkeztek a rendőrök és a tűzoltók" – mesélte a Blikknek.

A férfit még az első métereken látni lehetett, majd elnyelték a hullámok. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint eltűntként keresik továbbra is a turistát.

"A hollywoodi sztár akciója után tömegével rohamozták meg a hidat, így cselekednünk kellett. Táblákat helyeztünk ki, amelyeken három nyelven is figyelmeztetjük az arra járókat, hogy ide felmászni tilos. A pillérre felvezető utat is kénytelenek voltunk lezárni" – mondta Huber Szebasztián, a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?