HARCÉL

Kiderült, miért vitt Berki Krisztián kempingszékeket a Mokkába

Az ellenzéki cirkusz tovább folytatódik! Berki Krisztián hétfő reggel a Mokka vendége volt, ahova nem üres kézzel érkezett.
  • Szerző: Ripost

Vészesen közeleg az október 13-i önkormányzati választás, így Berki Krisztián is megragad minden lehetőséget, hogy felhívja magára a figyelmet.

Fotó: TV2

Hétfő reggel a Mokka vendége volt, ahová kempingszékekkel érkezett. A főpolgármester-jelölt ezzel akarta demonstrálni, hogy ő kész akár széket is hozni, hogy végre összejöjjön a főpolgármesteri vita, mert ellenfelei az utóbbi hónapokban erre képtelenek voltak. Berki egy fotót is megosztott a TV2 folyosójáról, amelyben ezt üzente Karácsony Gergelynek és Puzsér Róbertnek:

„Főpolgármesteri vita......? Együgyűekkel.....? A jelenlegi Főpolgármester és a két tornából felmentett Karácsony, valamint Puzsér hónapok óta egy közös vitát nem tudtak összehozni...... ezt úgy hívják: “alkalmatlan” ma a @tv2mokka -ban én elhoztam és bemutattam a megoldást„

- írta a bejegyzésében Berki.

Főpolgármesteri vita....?? A jelenlegi Főpolgármester és a két tornából felmentett, Karácsony valamint Puzsér hónapok óta egy közös vitát nem tudtak összehozni. Ezt úgy hívják: “alkalmatlanság” Ma a @tv2mokka -ban én hoztam és bemutattam a megoldást ☝🏻 #joreggeltmindenkinek #szeretemahetfoket #maissiker #bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek @tv2official

A főpolgármester-jelölttel készült teljes interjút itt lehet visszanézni:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?