POLITIK

Karácsony Gergely nem mert találkozni Berkivel és Puzsérral

Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 reggeli műsorában Karácsony Gergely. Az alkalmatlan zuglói polgármester ugyan elfogadta a meghívást, de mikor megtudta, hogy a műsorban szerepelni fog Berki Krisztián és Puzsér Róbert is, lemondta azt.
  • Szerző: Ripost

A főpolgármester-jelölt először elfogadta a meghívást, majd később mégis lemondta. Döntése érthetetlen, már csak azért is, hiszen nem közös műsoridőt kaptak a politikusok.

Karácsony azzal indokolta távolmaradását, hogy tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott a műsorba. Bár a jelöltek külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsony Gergely találkozni sem akart velük.

Az ellenzék városvezető-jelöltje nem csak televíziós szereplését utasította vissza az utolsó pillanatban. Nem jelent meg a Kossuth Rádióban sem.

Berki Krisztián rádiós és televíziós interjújában is azt mondta: Karácsony Gergely úgy akarja vezetni Budapestet, hogy még ahhoz sem volt elég bátor, hogy szembenézzen velük.

Berki Krisztián szerint Karácsony Gergely akkor lenne hajlandó interjút adni, ha garanciát kap arra, hogy senki nem lesz a stúdióban.

A Híradó erről szóló adása itt tekinthető meg.

 

És ezeket olvastad már?