KÜLFÖLD

88 éves néni torkát vágta el egy migráns Antwerpenben

Egy olasz újságíró a Facebook-oldalán azt írta, hogy a gyilkos albérlőként lakott nála, de nem akart fizetni és ezért vesztek össze.
  • Szerző: SZM

Egy 88 éves néni egy antwerpeni kórházban halt meg, miután egy bevándorló férfi az utcán elvágta a torkát – adta hírül a Voiceofeurope a Het Laatste Nieuws alapján. Az ügyről egyelőre annyi tudható, hogy az idős asszonyt a város egyetemi részén, a Raapstraat-ban támadták meg.

Az aljas gyilkosság indítékairól a rendőrség még hallgat. Az biztos, hogy a késelést követően a “kelet-európai származású” tettes elfutott, de a nyomozók egy nappal később megtalálták. A férfiről annyit tudni, hogy ugyanabban a házban lakott, mint az utcán lemészárolt áldozata, tehát feltehetően már ismerték egymást. Egy olasz újságíró a Facebook-oldalán azt írta, hogy a gyilkos albérlőként lakott a néninél, de nem akart fizetni és ezért vesztek össze. Ezt a hírt más forrás még nem erősítette meg.

Stéphanie Chomé antwerpeni ügyész szerint a gyilkossági ügyben, a támadón kívül egy másik, szintén meg nem nevezett férfit is letartóztattak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?