Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.10. 15:30
Módosítva: 2024.10.10. 16:48

Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

Élő adásban matatott, igazított, mogyorózott.

Szégyen Strasbourgban:  Magyar Péter a szerdai parlamenti ülés alatt a nemi szervét igazgatta, közvetlenül Orbán Viktor mögé állva. Már az élő adásban  sokan felfigyeltek arra,  hogy egy "váratlan és sokkoló" mozdulattal  belenyúlt a zsebébe és félreérthetetlenül igazgatni kezdte a nemi szervét. Matatott, igazított, mogyorózott. Mindezt kamerák kereszttüzében, sok ezer néző szeme láttára.

" Abszurd, undorító, perverz"

Az elsődleges vélemények szerint ehhez hasonló  alpári botrány és provokáció még sosem történt az Európai Parlament sok mindent látott épületében, ráadásul olyankor amikor egy képviselő a saját hazája miniszterelnökének a beszédét hallgatja.

 A közösségi médiában természetesen robbant a bomba! Tiktok videók, felháborodott és szarkasztikus megjegyzések árasztották el a különböző platformokat. Különösen az dühített fel sokakat, hogy mindezt Magyar Péter az Európai Unió üléstermének a közepén, első felszólalására várva engedte meg magának.

" Abszurd, undorító, perverz"  hangzottak a legfinomabb jelzők.


Készült lassított felvétel is Magyar Péter "nemiszerv-igazításáról", ahol jól látható, hogy nem egyszer nyúlt az ülésterem kellős közepén a nadrágjába...

 

 

 

„Milyen üzenetet küld ez a világnak? Egy magyar politikus, aki a farkát igazgatja az ülésterem kellős közepén, a felszólalása előtt?” - hangzik a kommentek között a legfontosabb kérdés. Az internet nem bocsát meg ilyen hibákat. Magyar Péter neve  már most összeforr ezzel a rendkívül kínos jelenettel, ami valószínűleg sokáig kísérti majd politikai karrierjét. 

 Sokan találgatják azt is, hogy mi állhat a kínos és szánalomraméltó szituáció hátterében. Hogyan történhetett ez meg  az európai parlament üléstermének közepén?

 Valamiféle mélyebb frusztráció lehet az igazi magyarázat? Szándékos provokációról beszélhetünk? Pillanatnyi "elmezavar" a legpontosabb kifejezés? Vagy Magyar Péter mégsem kapott igazán jó nevelést?

Egy dolog biztos: Strasbourgban ma a folyosókon nem elsősorban a politikáról, hanem erről a kínos és szánalmas Magyar-botrányról beszélnek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek