dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.24.

Magyar Péter megütött egy embert, erőszakkal elvett egy telefont és a Dunába dobta

Garázdaság és rongálás miatt indult meg a rendőrségi eljárás.

Az V. kerületi rendőrkapitányság az esetről ezt a hivatalos választ küldte az összes  érdeklődő portálnak:

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.”

Mint ismeretes péntek hajnalban Budapesten egy népszerű szórakozóhelyen a botrányt okozó politikust, mivel nem volt hajlandó távozni, a biztonság őrök kivezették.

Mivel magától nem volt hajlandó távozni, fizikai erővel bírták rá, hogy hagyja el  a szórakozóhelyet.

Az eset közvetlen előzménye az volt, hogy szemtanúk szerint a meglehetősen ittas Tisza-párti politikus megütötte az egyik vendéget.

Magyar Péter korábban is sorozatos inzultusokba keveredett, offenzív erőszakos fellépésről, obszcén megjegyzésekről számoltak be a RIPOST-nak a jelenlévők. Az egyik ilyen szóváltás során erőszakkal megragadta és magához vette az egyik vendég telefonját, valószínűleg azért mert videózta a politikus kötözködő magatartását. A telefont Magyar Péter zsebre tette és később, miután kivezették, a Lánchíd mellett, a rakpart lépcsőjéről több szemtanú állítása szerint beledobta a Dunába.

A szórakozóhelyről a botrány után kijövő vendégek több felvételt is készítettek a Lánchíd előtti téren bizonytalan léptekkel tántorgó politikusról, aki valószínűleg a rakpart felé vezető irányt kereste, hogy megszabadulhasson az erőszakkal megszerzett telefontól.

Bizonytalan léptekkel kereste a Duna felé vezető utat.

 

A RIPOST úgy tudja, hogy a telefon tulajdonosa tett ezután feljelentést az V. kerületi kapitányságon, így indul meg garázdaság és rongálás miatt a hivatalos eljárás.

Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki  tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere, számonkérte az erőszakos viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A RIPOST úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, kötekedésről és végül az egyik vendég megütéséről számolt be több szemtanú.

Készültek fotók például arról amint a politikus négykézláb mászott a padlón, a táncolók között.

Négykézláb a táncolók között,  a padlón.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek