dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.27.

Menczer Tamás: Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt!

Fogta a felesége szoknyáját.

Varga Judit exminiszter időnként elvitte különböző rendezvényekre a volt férjét, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját.

 

MENCZER Tamás

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

– Magyar Péterrel kapcsolatban még valami az elmúlt napokban észrevehető volt, nevezetesen az, hogy Magyar Péter vért izzadva próbálja azt bizonyítani, hogy „a Fideszben belső körös, fontos ember volt, ott volt a belső körben, közel volt a vezetőkhöz”, és a többi, és a többi – mondta a Kossuth Rádiónak adott interjúban Menczer Tamás.

– Erre mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha Magyar Péter a belső körben volt, akkor ő biztos, hogy abban nincs benne – emlékeztetett rá a riporter, amire a kormánypártok kommunikációs igazgatója így reagált:

– Igen, de tudja, azzal szemben, hogy „Magyar Péter a Fideszben belső körös” volt, mi az igazság? Az, hogy

Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt. A felesége, Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját, olyankor nem volt olyan bátor, mint otthon.

Őszintén szólva, Vargánénak hívtuk, és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott sündörgött és dörgölődzött. Ő egy ilyen sündörgő-dörgölődző ember. És még azt is el tudom önnek mondani, ami az abszurd abszurdja, hogy női programokra is elment. Ugye, vannak olyan programok a politikában, amelyeket kifejezetten női politikusoknak szerveznek. És oda is elvitette magát a feleségével. Tehát mondjuk ott volt tíz nő, ő meg ott állt a felesége mellett, és fogta a szoknyáját, ott állt Magyar Péter, illetve Vargáné, és fogta a felesége szoknyáját, tehát egy ilyen emberről van szó – hangsúlyozta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.


Tatabányán tüntetett Magyar Péter, a demonstráció után pedig az embereivel körbevett és fenyegetőzött egy étteremnél – számolt be videóriportjában a Patrióta. A csatorna szerint a helyszínen lincshangulat és félelem alakult ki. Magyar Péter szerint azonban éppen az étterem az, amely kitiltotta onnan a szimpatizánsait.

Magyar Péter fórumain visszatérő téma a szeretet, vallásos meggyőződésének azonban nem mindig adja tanújelét. Putnokon például fenyegető hangnemben becsmérelte azokat a híveket, akik a szentmise után jöttek ki a templomból.

„Nem leszünk békések…” – és ez a korábbi kijelentése sem arról árulkodik, hogy Magyar Péter komolyan venné a hit elfogadó, megbocsájtó üzenetét.

A fenyegetőzés azonban a tatabányai fórumán sem hiányzott a beszédéből. Csak néhány perce tartott Magyar Péter fóruma, amikor arról beszél: szimpatizánsait kitiltották az egyik tatabányai étteremből.

A tulajdonos azonban máshogy emlékszik a történtekre. Boczonádi János a Patrióta videójában azt mondta, néhány vendégnek nem tetszett, hogy foglalt volt az az asztal, ahová ülni akartak.

„Jött öt hölgy, akik szerettek volna leülni a teraszon, de a felszolgáló közölte, hogy a teraszon nincs hely, ott már pénteken beteltünk teljesen. Felajánlotta nekik a felszolgáló, hogy üljenek be, mert bent meg bőven van hely, de ők dohányozni szeretnének, és különben is látnak ott egy asztalt, ahol nem ül senki. A felszolgáló közölte velük, hogy igen, de oda jönnek hamarosan, tehát az is foglalt. Ez nagyon nem tetszett nekik” – mondta a Turul Étterem tulajdonosa, Boczonádi János.

A tulajdonos arról is beszélt, hogy

Magyar Péter fóruma után a szimpatizánsai körbevették az éttermet, a konyha ajtaját pedig be kellett zárniuk, mert tenyérrel ütötték az ajtót.

A személyzetben fiatalkorúak is voltak, de nemcsak ők rémültek meg.

A konyhán dolgozik egy szakács, aki pánikbeteg, ő rosszul is lett, őt úgy kellett kimenteni, volt a konyhán még egy 16 éves kis szakácslány, aki sírt és remegett, és a pultban is volt egy szintén 17 éves kis pincér tanuló, aki most végzett, aki szintén sírt és remegtek” – mesélte a tulajdonos.

Az étterem üvegfalának egyik eleme berepedt, baleset veszélyessé vált, ezért ki kell cserélni.

De nemcsak ebből a szempontból érte kár az éttermet. Sokan ugyanis trágár, lejárató véleményeket fogalmaztak meg az étterem közösségi oldalán, de fenyegető telefonhívásokat is kapott a tulajdonos. Ezek miatt azt fontolgatja, hogy hírnévrontás miatt feljelentést tesz.

 

origo.hu

Itt vannak a legszebb magyar focistafeleségek - képek

ripost.hu

"Nadrágszíjjal kergették apámat, mert bemerészkedett ide" - betonkoporsónak csúfolják a miskolci kockát

borsonline.hu

Azt hitte az édesanya, csak kiszáradt a szeme: már csak hetei vannak hátra az életből

hirtv.hu

Miközben Svájcban a békéről tárgyaltak a katonák a fronton a poklok poklát élték át

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

ripost.hu

Nem tudták megmenteni: legyőzte a rák, elhunyt a legendás énekes

travelo.hu

Rózsás flamingó fiókáktól hemzseg a Budapesti Állatkert

ripost.hu

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

ripost.hu

Rossinak menekülnie kellett; szigor a magyar szurkolóknál

ripost.hu

Nem hiszed el, mi a sokáig roppanós kovászos uborka titka

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Kormányinfó: kiderült, mit gondol a kormány a választás eredményéről

INSIDER

Megállapodott Orbán Viktor és a NATO-főtitkár: nem mennek magyar katonák Ukrajnába

INSIDER

Magyar Péter tévés hisztije megint bizonyította: erőszakos, nárcisztikus személyiség

INSIDER

"Csak annyit kértem, tartsák rendben" – Ildikó segíteni akart a tűzeset károsultjainak, de rosszul sült el a jótékonykodás

INSIDER

Két életmentés a dunaújvárosi strandon: 16 éves fiú szíve állt meg, és 70 éves nő lett rosszul

INSIDER

"Lassan már nem féltem, inkább ideges voltam, hogy mi a francot akar "– Kata évekig élt együtt az előző lakó szellemével

INSIDER

Mágikus égi jelenség elé nézünk: csillag takarja majd a holdat

INSIDER

Drágább, mint az arany és nagyon kevés van belőle a Földön: sokan már gyűjtik is őket - Fotók