dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.14.

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

Újabb kínos részletek derültek ki Magyar Péterről. A baloldal új messiásáról egy rendkívül agresszív ember képe rajzolódik ki.

Ahogy arról a Ripost is beszámolt, a Mandiner a teljes rendőrségi jegyzőkönyvet közzétette Magyar Péter agresszív fellépéséről, a családját, a feleségét és az intézkedő rendőröket akadályozó magatartásáról. A baloldal új messiását érzékenyen érintette az ügy, ugyanis megpróbálta megtiltani az őt elsőként megkereső hvg-nek, hogy a portál megjelentesse a jegyzőkönyvben foglaltakat, amiben trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, Varga Juditot személyi szabadságában próbálta korlátozni, annak ellenére, hogy a felesége többször határozottan követelte: „Engedj el!”

HZ1_4309
A baloldal új messiása le akarta tiltani a rá nézve terhelő rendőrségi jegyzőkönyv közlését -Fotó: Magyar Nemzet

A történtek előzménye, hogy Varga Judit 2020 decemberében a gyermekeivel a vidéken élő szüleihez akart menni pár napra, hogy átgondolja a Magyar Péterrel való házasságát. Mint kiderült, a házaspár előző este egy baráti párnál vacsorázott, ahol Magyar Péter ittas állapotban ordenáré módon beszélt a feleségével. Az egykori politikus ekkor döntött úgy, hogy a nővérénél lévő gyerekeket fogja, és pár napra elvonulnak a nagyszülőkhöz. 

Másnap reggel Varga Judit szerette volna összeszedni a legszükségesebb holmikat az elutazáshoz, de Magyar Péter ezt nem engedte, helyette végig üvöltözött, fenyegetőzött és agresszívan viselkedett. Ekkor a házuknál az akkori igazságügyi miniszter védelmét ellátó rendőr is jelen volt, Varga Judit ugyanis azt kérte, hogy kísérje el, mivel tartott tőle, hogy a férje agresszíven fog reagálni arra, hogy a gyerekeket el akarja vinni a nagyszülőkhöz.
Ahogy az intézkedő rendőr leírta: Magyar 

„végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”

Magyar Péter  és Nagy Ervin egy nyilvános rendezvényen - Fotó: Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet  / 

Megfenyegette az intézkedő rendőrt is, aki igyekezett Varga Judit testi épségét és szabad mozgását biztosítani. Azt kiabálta, hogy a feletteseinél fel fogja jelenteni, azt állítva, hogy valamiféle „emberrablás” zajlik, a rendőrök „el akarják rabolni” a gyerekeit.
Magyar közölte, az egész kormányt meg fogja buktatni, óriási botrányt fog csinálni. Fenyegetőzött, hogy azonnal felhívja az ismerőseit a médiában, kihívja az RTL Klub stábját és a Facebookon élőben közvetíti az eseményeket. Kijelentette, hogy a „közvetítésben” meg fogja alázni a feleségét és tönkreteszi a politikai karrierjét. A jegyzőkönyv szerint azt mondta: 

„Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!”

Takarodj! – kiáltotta később az intézkedő rendőrnek, aki közölte vele, hogy szolgálati kötelessége megóvni a miniszter életét, testi épségét és emberi méltóságát. Varga Judit a jegyzőkönyv szerint kérlelte a férjét, hogy engedje el, miközben mindvégig igyekezett nyugtatni, jobb belátásra bírni. Amikor Varga Judit távozni próbált, ahogy a jegyzőkönyv rögzíti, Magyar Péter „folytatta trágár, gyalázkodó, fenyegető stílusban a kiabálást”, és akadályozni próbálta felesége távozását.

@ripost.hu

Késsel a kezében mászkált otthon Magyar Péter!

♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

Miután az intézkedő rendőrnek sikerült a „védett személyt” autóba ültetni, Magyar Péter beszállt egy másik autóba és keresztbe állt a rendőrség kocsija előtt. Az autóból továbbra is folyamatosan „kiabált és fenyegetőzött”, azt állítva, hogy testőrök el akarják rabolni a gyerekeit. Aztán kiugrott a kocsiból és megpróbálta kinyitni a rendőrségi autó ajtaját. Miután a kocsi oldalazva megpróbálta megkerülni Magyar Péter autóját, ő egy „hirtelen manőverrel újra keresztbe állt”. Közben folyamatosan „ordibált és fenyegetőzött”. Végül a kukákat félretéve sikerült elindulnia a rendőrségi járműnek, de Magyar Péter üldözőbe vette, a Kútvölgyi úton egy hirtelen manőverrel elé vágott és nagy sebességgel megelőzte. Ahhoz a lakáshoz mentek, ahonnan Varga Judit el akarta hozni a gyerekeit, hogy biztonságos helyre, a szüleihez vigye őket.

A lakás előtt Magyar Péter ismét folytatta a „trágár kiabálást”, feleségének ismét az ordította, hogy hívni fogja az RTL Klubot, és meg fogja szégyeníteni őt, miközben a rendőröket ismét emberrablással vádolta meg. Elővette a telefonját, és miközben ismételten a kormány megbuktatásával fenyegetőzött, videófelvételt készített a rendőrről. A rendőr felszólította, hogy hagyja abba, Magyar eközben „menekülni kezdett”, és folytatta a videózást. A rendőr határozott felszólítására végül eltette a telefonját, de továbbra is inzultálta a rendőrt és fenyegetőzött.
A házból eközben kijött Varga Judit sógora, aki szintén próbálta Magyar Pétert lebeszélni az agresszív fellépésről, hiába.
Végül Magyar eltávozott a helyszínről. Varga Judit pedig ezután találkozhatott a gyerekeivel, akiket rendőri biztosítással elvitt a szüleihez Miskolcra.
 

 

 

 

origo.hu

A Real Madrid segítheti közelebb a Fradit a BL-főtáblához

ripost.hu

Balesetet szenvedett Király Viktor, aggódnak a rajongók - Fotó

metropol.hu

Jennifer Aniston lebuktatta Rachel „hibátlan” frizuráit

hirtv.hu

Hont András Facebook-posztja egyértelműen cáfolja a HVG állítását

ripost.hu

Balesetet szenvedett a magyar színész, elmaradnak az előadások

mandiner.hu

A spanyolok már könyörögnek: valaki állítsa meg Magyarországot!

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

mindmegette.hu

Sokan így rontják el a natúr csirkemellet: kihagyják az egyik fontos összetevőt

ripost.hu

Megint nagyot fog esni a benzin ára, itt vannak a részletek

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

ripost.hu

Átveszik az irányítást az égiek, 3 csillagjegy élete fenekestül felfordul!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Kelet-európaiak vérével fizetne az ukrán győzelemért Soros

POLITIK

Oroszország még évekig folytatni tudja a háborút: Ukrajna képes erre?

POLITIK

Drámai helyzetbe került Ukrajna második legnagyobb városa, evakuálják az embereket

POLITIK

Berobbant a szexuális bűncselekmények száma a pályaudvarokon

POLITIK

70 kilométert nyomultak előre az oroszok

POLITIK

Melyik titkosszolgálattal működik együtt a 444?

POLITIK

Fico az intenzív osztályon, súlyos állapotban

POLITIK

Magyar Péter fizikai erőszakkal fenyegetőzik