
Konyhatitok: Készítsd a kávét fordítva, eszméletlen lesz a végeredmény
Érdekes ötletet találtunk az interneten. Fordított kávét készítenek kotyogós főzővel. De nem akárhogyan! De vajon milyen lesz így a végeredmény?
Az interneten kering egy érdekes ötlet. Kávét készítenek fordítva. A nagyi régi kotyogós főzőjét te is elő tudod szedni, esetleg kipróbálni. A videón csodás kávé készül el. De egészen biztos, hogy veszélytelen ez a tipp?

Kávét fordítva?
Tegyél a nagyi kotyogós kávéfőzőjébe a víz helyett tejet, majd a megszokott helyére tedd a friss, zamatos, darált kávét. Zárd le a főzőt, és a szokásos módon főzd le. Isteni finom lesz így a reggeli frissítőd?
Mit szóltak hozzá a kommentelők?
Többen is kifejtették a véleményüket arról, hogy ez a módszer veszélyes is lehet. Többen írták, hogy nem mindegy, hogy víz kerül-e alulra, vagy tej. Sokan úgy vélték, hogy a tej sűrűsége miatt a szűrő elzáródhat és a főző robbanásveszélyes lehet.
Egy nápolyi férfi is hozzászólt, hiszen ő az espresso hazájából való, és kipróbálta ezt a módszert. Állítása szerint szörnyű lett így a kávé, és ő marad az eredeti módszernél, alulra teszi a vizet, lefőzi a kávét, és a végén teszi hozzá a tejet a megfelelő módon.
Van olyan hozzászóló, aki totális őrültségnek tartja ezt az ötletet. Ha nem szeretnéd, hogy a konyhát fala csupa kávé legyen bele se kezdj!
Valóban eszméletlen lesz így a végeredmény?







