tóth gabi
A rántott hús akkor a legfinomabb, ha könnyű, laza, de extrán ropogós rajta a panír. Vedd elő a szódabikarbónát, valóságos csodát művel a bundával!
A szódabikarbónát rengeteg dologra használhatod. Bár lehet, hogy furcsán hangzik, de a panírba is érdemes beletenned ezt a rafinált hozzávalót. Isteni ropogós bundája lesz tőle a húsnak, megéri ezt a trükköt kipróbálni. Mutatjuk, hogyan!
Nem kell megrettenti az ötlettől, hogy szódabikarbóna kerül a panírba. Az egyszerű kis trükk segítségével kategóriákkal élvezetesebb, ropogósabb lesz a rántott hús! Még szuperebb lesz a hatás, ha pár csepp malátaecetetet is öntesz a panírhoz. Így az ecet savjai reakcióba lépnek a szódabikarbónával. Habos lesz tőle a bunda és mennyei ropogósra sül a forró olajban.
Jó étvgyat!