OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.03. 18:30

Aggódnak érte a szurkolók, mindenkinek üzent az elhízott Rooney

Nézőként ott volt a Manchester United-Tottenham Hotspur (0-3) angol bajnoki futballmeccsen Wayne Rooney, akinek egy fotója láttán híre ment, hogy beteg.

Tény, a manchesteriekkel és az angol labdarúgó-válogatottal egyaránt eredményes idényeket teljesítő Wayne Rooney a Sky Sport fotóján úgy fest, mint egy ázott veréb. 

England v Iceland - International Friendly
Wayne Rooney szerint majd kicsattan az egészségtől Fotó: NurPhoto via AFP

A United-drukkerek a X-en meg is jegyezték, hogy jóval többnek néz ki, mint valós 38 életéve. Egyesek szerint valamiféle betegség gyötri, és emiatt aggodalmuknak adtak hangot. A másodosztályban jelenleg 16. helyezett Plymouth Argyle trénere pedig most jókedvű, hiszen együttese az utóbbi négy bajnokija közül kettőt megnyert.

Legutóbb, a Luton elleni 3-1 során kifejezetten elégedett voltam a látvánnyal. Úgy érzem, jelenleg tökéletes az összefogás és a csapategység

– mondta a Daily Mail-nek, majd elismerte, hogy az elmúlt évben meghízott egy kicsit.

Valójában már csak egyetlen ruhám van, amit képes vagyok felhúzni magamra a pluszkilók miatt.


A 120-szoros válogatott Rooney korábban is kitartó harcot vívott a túlsúlyával. A 2012-ben megjelent My Decade In The Premier League című könyvében ezt írta:

 Olyan vagyok, mint a legtöbb srác, felszedek néhány kilót egy meccs után. Ha pedig egy hétig nem edzek, felszalad rám kettő-három.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek