OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.20. 14:00

Marco Rossi borzalmasan kiakadt; Szoboszlai teljesítménye adott témát

Marco Rossi dühösen üzent a kritikusainak; Szoboszlai Dominik dupláját a Liverpool sem hagyta szó nélkül; Lionel Messi felesége David Beckhamről és az amerikai életükről áradozott. Ezek voltak a Ripost legtöbbet olvasott sporthírei a héten.

Olvasóink kíváncsisága alapján csak Lionel Messi és David Beckham tudta felvenni a versenyt Marco Rossi szövetségi kapitánnyal és a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányával, Szoboszlai Dominikkal a mögöttünk hagyott héten (október 14. és 20. között).

Marco Rossi a kritikusoknak üzent, Szoboszlai duplázott a válogatottban
Marco Rossi a kritikusoknak üzent, Szoboszlai duplázott a válogatottban        Fotó: Micheller Szilvia / Nemzeti Sport

Íme, a heti top: az alábbiakban összegyűjtöttük a három legolvasottabb sporthírt a Ripostról.

Marco Rossi felkapta a vizet

A szeptemberi rémálom és németországi 0-5 után parádésan szerepelt októberben a magyar fociválogatott a Nemzetek Ligájában. Marco Rossi együttese idehaza kevés híján legyőzte Hollandiát (1-1), majd magabiztosan nyert 2-0-ra Boszniában. Olasz-magyar szövetségi kapitányunk mégsem volt maradéktalanul boldog, újra üzent a kritikusainak.

– Több mint hat évet túlélni ennyi kritika között az kemény, de ez azért van, mert a stábommal letettünk valamit az asztalra. Talán ha már nem leszek itt, akkor majd úgy emlékeznek ránk, hogy jó eredményeket értünk el. (...) Ha valaki úgy érzi, hogy nagy az arcom, vagy arrogáns vagyok, az ezek után mondja... – fakadt ki Rossi, aki arra nem tért ki, mikor, kitől hallotta azt, hogy arrogáns lenne...

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Szoboszlai duplájára Liverpoolban is reagáltak

A fent már említett, boszniai 2-0-s siker után a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik duplája a Liverpool FC-t is lenyűgözte.

Szobo duplázott a válogatottban

– írta a Liverpool FC a közösségi oldalán.

A kommentelők is gratuláltak a magyar sztárjátékosnak, sőt, sokan még bocsánatot is kértek tőle, amiért korábban becsmérlő szavakkal illették őt.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Messi felesége nem kertelt Beckhamről

Lionel Messi a családjával tavaly nyáron hagyta ott a Paris Saint-Germaint, hogy az Egyesült Államokba, a David Beckham által tulajdonolt Inter Miamiba igazoljon. Az argentin világklasszis felesége, Antonella Roccuzzo most mindent elmondott. Mint kiderült, a Messi-família nem érezte jól magát Párizsban, de a floridai élettől is tartott.

– A legnagyobb meglepetés számunkra a szívélyes fogadtatás volt, amikor megérkeztünk. Tudtuk, hogy különleges lesz, de mégis minden várakozásunkat felülmúlta. Valójában nagyon könnyű volt alkalmazkodni az itteni élethez, és mindannyian örülünk ennek. A fő aggodalmunk az volt, hogy a gyerekeknek esetleg nem tetszik az új környezet, vagy nem tudnak jól alkalmazkodni, ellenben ők már az első naptól kezdve kiválóan illeszkedtek be. Amit a legjobban szeretek Miamiban, az az éghajlat, az emberek és a táj. Mindez olyan érzést kelt az emberben, mintha az örök nyárban élnénk – dicsérte a Antonella Beckhamet és Miamit.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek