Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.07.
Módosítva: 2024.09.07.

Súlyos vereség, Marco Rossi elszenvedte a legnagyobb kudarcát

Németországban kezdte meg szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában.

Az első félidőben a német csapat számos helyzetet kidolgozott, de csak egyet váltott gólra. Szoboszlai a gólvonalról fejelte ki Tah fejesét, Gulácsi bravúrral védte Füllkrug lövését, Havertz fejese a felső lécről a gólvonalra pattant. Egyedül a 27. percben kerültünk lehetetlen helyzetbe, Musiala balról centerezett, Füllkrugnak az üres kapuba kellett továbbítania a labdát (1-0). A szünetben 1-0-ra vezetetett a német csapat.

Germany - Hungary
A magyar csapat inkább védekezni kényszerült Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az 57. percben egy magyar szöglet után Németország kontrából gólt szerzett: Musiala indult a félpályától, két védőnk üldözte, de hiába, 11 méterről a rövid sarokba lőtt (2-0). A 65. percben újabb gólt kaptunk, Wirtz 14 méterről, kicsit balról úgy lőtt a rövid sarokba, hogy Orban lábai között suhant el a labda (3-0). A németek sorra dolgozták ki a helyzeteket, a 77. percben Pavlovic is betalált, a jobb oldali ötös sarkáról laposan lőtt Gulácsi kapujába (4-0). A 80. percben 11-eshez jutottak a németek, Havertz a bal alsóba gurította a labdát (5-0).

Németország 5-0-ra nyert, Marco Rossi hat éve irányítja a magyar válogatottat, amellyel a legsúlyosabb vereségét szenvedte el. Kedden Budapesten Bosznia-Hercegovina ellen folytatja a csapat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek