OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.16. 13:00
Módosítva: 2024.10.16. 13:07

Marco Rossi nem bírt magával, borzalmasan kiakadt a kapitány

Miről beszélt a kapitány a Boszniában megnyert meccs után? Marco Rossi nem először üzent dühösen a kritikusainak.

A szeptemberi rémálom és németországi 0-5 után parádésan szerepelt októberben a magyar fociválogatott a Nemzetek Ligájában. Marco Rossi együttese idehaza kevés híján legyőzte Hollandiát (1-1), majd magabiztosan nyert 2-0-ra Boszniában. Jelenleg ott tartunk, hogy novemberben Hollandiában a csoport második helyéért játszik a válogatott, s akár az első kalap is meglehet a vb-selejtezők sorsolásakor. Marco Rossi mégsem elégedett, sőt, újra üzent a kritikusainak.

Marco Rossi
Marco Rossi most büszke lehet a válogatottra Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A kapitány a hollandok elleni 1-1 után arról beszélt, támadják őt a csapat védekezési stílusa miatt. Igaz, a nyilvánosságban csak olyanokat lehetett hallani, akik ünnepelték a csapatot.

Mindenki szeretne úgy játszani, mint a legjobb csapatok, de ez top játékosokkal megy csak. Mi tudunk harcolni, tudunk futni, van két-három elég jó játékosunk és egy topjátékosunk. Ezen nem felháborodni kell, hanem reálisan gondolkodni. Több mint hat évet túlélni ennyi kritika között az kemény, de ez azért van, mert a stábommal letettünk valamit az asztalra. Talán ha már nem leszek itt, akkor majd úgy emlékeznek ránk, hogy jó eredményeket értünk el

- mondta Rossi, aki nem először érezte úgy, mintha támadnák őt.

Ki mondta, hogy Marco Rossi arrogáns?

Marco Rossi a kapitányok rangsorában már a második helyen áll, 70 meccsen ült a magyar válogatott kispadján. A hollandok ellen éppen az Aranycsapat mesterét, Sebes Gusztávot érte be. Erről is beszélt a bosnyákok elleni siker után.

"Baróti Lajos első időszaka után senki nem tarthatta meg ilyen hosszú időn át a kispadot. Az önmagam másokhoz hasonlítása azonban itt véget ér. Ha valaki pedig azt érzi, hogy nagy az arcom, vagy arrogáns vagyok, az ezek után mondja..."

- mondta Rossi, aki arra nem tért ki, mikor, kitől hallotta azt, hogy arrogáns lenne...

Az Origo legújabb podcastja erről szól: vajon Rossi felháborodása jogos, vagy csak képzeli, hogy támadják őt...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek