Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.15. 12:30

Lionel Messi felesége nem kertel Beckhamről

Az argentin világklasszis tavaly nyáron hagyta ott a Paris Saint-Germaint és igazolt az Egyesült Államokba, a David Beckham által tulajdonolt Inter Miamiba. Lionel Messi felesége, Antonella Roccuzzo most mindent elmondott a korábbi angol kiválóságról.

Lionel Messi nem volt egyszerű helyzetben a Paris Saint-Germainnél. A francia csapat vele sem tudta teljesíteni a nagy álmát, a Bajnokok Ligája-győzelmet, emellett családja sem érezte jól magát Franciaországban. Szerződése tavaly nyáron járt le, hosszabbítani esze ágában sem volt az argentin zseninek. A megoldást számára, valamint a családjának David Beckham jelentette, az Inter Miami tulajdonosa meggyőzte őket, hogy menjenek az Egyesült Államokba. Messi felesége, Antonella Roccuzzo most őszinte véleményt formált a korábbi angol kiválóságról.

Lionel Messi, David Beckham
Lionel Messi és családja David Beckhamnek köszönhetően remekül érzi magát az Egyesült Államokban / Fotó: AFP

A legnagyobb meglepetés számunkra a szívélyes fogadtatás volt, amikor megérkeztünk. Tudtuk, hogy különleges lesz, de mégis minden várakozásunkat felülmúlta

– dicsérte Beckhamet és Miamit Antonella Roccuzzo, amit a Daily Star szemlézett.

„Valójában nagyon könnyű volt alkalmazkodni az itteni élethez, és mindannyian örülünk ennek. A fő aggodalmunk az volt, hogy a gyerekeknek esetleg nem tetszik az új környezet, vagy nem tudnak jól alkalmazkodni, ellenben ők már az első naptól kezdve kiválóan illeszkedtek be.”

Az argentin szépség imádja a folyamatos jó időt.

Amit a legjobban szeretek Miamiban, az az éghajlat, az emberek és a táj. Mindez olyan érzést kelt az emberben, mintha az örök nyárban élnénk.

Messi imád Beckham csapatában játszani

Lionel Messi szintén nagyon örül a váltásnak és élvezi pályafutása utolsó szakaszát. Tavalyi érkezése után az Inter Miami rögtön megnyerte a Ligák Kupáját, ahol az argentin zseni hét meccs alatt 10 gólt és egy gólpasszt jegyzett. Tavaly az MLS rájátszásába ugyan nem tudta bevinni csapatát (mire megérkezett, már túl nagy volt a ponthátrány), idén azonban az Inter Miami 33 forduló után magabiztosan vezeti a Keleti Konferenciát és biztosan ott lesz az egyenes kieséses szakaszban. Messi 18 bajnoki alatt 17 gólt és 10 gólpasszt termelt, a 37 éves futballista valóban nagyon élvezi a játékot Beckhaméknél.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek