Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.

"Soha többé" - nagyot hibázott David Beckham, ezt nem akarja újra elkövetni

A focista a lányáról nyilatkozott, aki gyönyörű tinédzserré cseperedett.

David Beckham a kislányát ünnepli, aki most lett 13 éves! Az apuka Instagram-oldalán kívánt boldog születésnapot lányának, és egy édes összeállítást osztott meg róla. 

Boldog 13. születésnapot gyönyörű kislányomnak! Apu nagyon büszke rád, hisz kedves, nagylelkű és gyönyörű fiatal hölgy lett belőled, csodálatos szívvel és a legszebb mosollyal, amit mindannyian nagyon szeretünk. Mindig maradj az a gyönyörű ember, aki vagy

- írta az édesapa, aki korábban azt is elárulta, hogy csak egyszer mondott „nemet” a lányának, de nem akarja, hogy erre valaha is újra sor kerüljön. A focista és Victoria Beckham legkisebb gyermeke, Harper, nem viseli jól a visszautasítást. Mint azt az apuka elmondta, annak ellenére, hogy még mindig határozott a gyerekeivel, próbálja bátorítani őket - írja a Mirror. Hozzátette, az az egy alkalom, amikor nemet mondott a lányának, elgondolkodtatta.

Harper egy álom, de amikor legutóbb nemet mondtam, az alsó ajka remegni kezdett, és akkor azt gondoltam, ezt soha többé


– jegyezte meg a most 13 éves lánya kapcsán az apuka, akinek a nevelési módszere különbözik attól, amit gyerekkorában megszokott. Annak ellenére, hogy kemény neveltetése segítette abban, hogy azzá váljon, aki ma lehet, azt mondja, nem akarja követni az apja módszereit.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek