OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.07. 17:30

Marco Rossi miatt tette a padra Szoboszlait a Liverpool edzője

A Liverpool 1-0-ra legyőzte idegenben a Crystal Palace-t az angol labdarúgó-bajnokságban. Szoboszlai Dominik ezúttal csereként lépett pályára, a vezetőedző, Arne Slot többek között Marco Rossinak tett szívességet.

A Liverpool továbbra is nagyszerű formában játszik az idei szezonban, legutóbb a Crystal Palace-t győzte le 1-0-ra az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. Szoboszlai Dominik a második félidő legelején, csereként lépett pályára. Helyette ezúttal Curtis Jones szerepelt, Arne Slot, a Liverpool vezetőedzője nemrég elárulta, miért döntött így.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik (jobbra) ezúttal egy félidőt játszott a Crytal Palace ellen (Fotó: AFP)

Slot azért szavazott bizalmat a 23 éves futballistának, mert neki nem kell a következő napokban válogatott meccseken szerepelnie, így tehermentesíteni tudta Szoboszlait.

Curtis eddig mindig jól szállt be, amikor lehetőséget kapott. A mostani jó alkalom volt, hogy a kezdőcsapatban kapjon helyet, hiszen válogatott meccsek következnek, ő viszont nem tagja a nemzeti csapata keretének, azaz most kaphatott teljes meccset

– nyilatkozta Arne Slot, amit a Magyar Nemzet szúrt ki. A holland szakember ezzel szívességet tett Marco Rossinak, hiszen így Szoboszlai jóval frissebben érkezik majd meg a magyar válogatotthoz.

Szoboszlai mindig elképesztő energiával veszi ki a részét a letámadásból, ami felveti a kérdést, hogy ezt képes-e háromnaponta folyamatosan megtenni 

– tette hozzá a Liverpool edzője.

Szoboszlai a Nemzetek Ligájában bizonyíthat

Szoboszlai hamarosan a magyar válogatott csapatkapitányaként bizonyíthat a Nemzetek Ligájában. Először október 11-én, péntek este Hollandia érkezik a Puskás Arénába, ezt követően az együttes Bosznia-Hercegovina ellen játszik október 14-én, hétfő este idegenben. A Liverpool legközelebb október 20-án játszik tétmérkőzést a Chelsea ellen a Premier League-ben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek