A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
A NAP VIDEÓJA

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.06. 07:21

Félmeztelen videó kering Szoboszlai Dominikról, megőrülnek a rajongók

Nem kérdés, a magyar játékos a Liverpool egyik legnépszerűbb focistája. Szoboszlai Dominik a lányok és fiúk táborában egyaránt kedvenc.

Szoboszlai Dominik tavaly nyár óta töretlen népszerűégnek örvend a Liverpoolban. Második éve a kezdőcsapat tagja fontos gólok szerzője, s előkészítőként is remekül szolgálja ki a csatárokat. Négy sorozatban, a bajnokság és a BL mellett két kupában is számíthat rá Arne Slot menedzser. Néha érkeznek kritikus hangok felé, ezekre legutóbb a Bologna ellen válaszolt parádés játékkal.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik, a Liverpool nyolcasa Fotó: Nikki Dyer - LFC

Szoboszlai a közösségi médiában is hasít, Liverpoolba igazolása után szinte azonnal elérte követőkben a 1 milliós álomhatárt, s jelenleg 2,6 millió rajongónál tart. Sőt, a nevében rengeteg rajongói oldal készült a közösségi médiában.

Szoboszlai Dominik félmeztelen videón

Az egyik rajongói oldal néhány napja egy kevésbé szakmai videót töltött fel a magyar focistáról. Ezen Dominik éppen a mezét dobja ki a szurkolók közé, majd félmeztelenül megy be az öltözőbe. Özönlenek a rajongók kommentjei, férfiak és nők egyaránt imádják a játékost.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek