A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.25. 19:15

„Szoboszlait is kérdezzék rólam!” – nem kertelt a magyar válogatott sztárja

Idén igazolt a világ egyik legerősebb bajnokságába a magyar női focista. A Tottenham játékosa, Csiki Anna Szoboszlai Dominikról is beszélt.

Ahogy a férfiaknál, a nőknél is az angol bajnokságban szerepel a magyar fociválogatott egyik legjobbja. Csiki Anna idén nyáron igazolt Svédországból a Tottenham együtteséhez

Csiki Anna a magyar válogatott erőssége (Fotó: Origo)

Anna az Origónak adott interjújában az angliai beilleszkedéséről is beszélt:

„Hét hete vagyok kinn, és bár ismertem az edzőt (Robert Vilahamn), de azért a hely, a csapattársak és minden más új. A játékstílussal nagyjából tisztában vagyok, de a csapattársak megismeréséhez még több idő kell.”

De azért mondhatom, hogy nagyon jól halad a beilleszkedésem, élvezem a játékot, jók az edzések és nagyon profik a körülmények.

– mondta a labdarúgó, aki édesapjának köszönheti a sport szeretetét.

Egy éve még maga sem hitte volna, hogy a londoni klubhoz hasonló minőségű csapat játékosa lesz.

Nagyot fordult velem a világ az elmúlt egy évben, de megdolgoztam azért, hogy mellém álljon a szerencse, ha nevezhetjük így. Robert Vilahamn nekem edzőm volt a Häckennél, és, amikor a Spurs edzője lett, úgy váltunk el, hogy jó lenne, ha minél hamarabb felépülnék, formába kerülnék és esetleg csatlakozhatnék hozzá Londonban. Bevallom, kicsit az volt bennem, hogy csak úgy mondja a búcsúzkodás miatt, de most mégis ott vagyok, és ez nagyban köszönhető neki is

Az interjúban szóba került Szoboszlai Dominik, akiről frappáns véleménnyel van Anna:

Dominikkal kapcsolatban mindig az jut eszembe, hogy vajon tőle is megkérdezik ugyanezt rólam? Mert engem nagyon sokszor kérdeznek róla, de úgy lenne az igazi, ha ez oda-vissza menne, azaz őt is faggatnák rólam.

„Természetesen egy fantasztikus játékosnak tartom, aki minden elismerést megérdemel a karrierjét látva.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek