KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.02. 18:45

A Tottenham magyar játékosa tudja, hogy lehet esélye a Fradinak

Csiki Anna szeptemberben igazolt a Tottenhambe, ahol már tétmérkőzésen is bemutatkozott. A magyar válogatott középpályás korábban a Fradiban is játszott, korábbi csapatát értékes tanácsokkal látta el a csütörtöki Európa-liga összecsapás előtt.

Csiki Anna szeptemberben szintet lépett a pályafutásában és a svéd Häckent elhagyva a női Premier League-ben szereplő Tottenhamhez szerződött négy évre. A 40-szeres magyar válogatott futballista két tétmérkőzésen már játszott is a PL-ben, mindkétszer csereként lépett pályára. A 24 éves középpályás pályafutását a Fradinál kezdte, ahol rögtön nagyszerű sikereket ért el.

Csiki Anna, Tottenham, Fradi
Csiki Anna szerint a Fradi meglepheti a Tottenhamet Fotó: NurPhoto via AFP

"Svédországba is azért igazoltam, mert azt éreztem, hogy Magyarországon már mindent elértem, amit lehetett: voltam többszörös magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, még a Ferencváros játékosaként bekerültem a válogatottba. Ezt követően szerettem volna új kihívásokat. Azért igazoltam Angliába, hogy folytassam ezt a sormintát. Már lenyilatkoztam többször, az álmom, hogy szeretnék Bajnokok Ligája-döntőben játszani, ehhez továbbra is tartom magam és minden nap ezért küzdök” mondta az M1 aktuális csatornának Csiki.

Így lehet esélye a Fradinak a Spurs ellen Csiki szerint

Csütörtökön késő délután a Ferencváros férfi csapata a Tottenhamet fogadja az Európa-liga második fordulójában (18:45, M4 Sport). Csiki szerint Angliában is nagy figyelemmel követik majd az összecsapást, a Spurs pedig egyáltalán nem fogja lebecsülni a Fradit.

"A sorsolást követően nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy mit várok a meccstől, és kinek fogok szurkolni. A Spursnek van olyan szurkolói bázisa, amely elkíséri majd a csapatot, és a médiában is sok szó esik a Ferencváros elleni meccsről, úgyhogy mindenki izgatottan várja, de szerintem én vagyok a legizgatottabb" - fogalmazott, majd azt is megjegyezte, hogy az FTC egy jó védekezéssel és kontrajátékkal akár meglepetést is okozhat.

Hirdetés: A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek