OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.04. 09:00
Módosítva: 2024.10.04. 09:10

Elárulta egy bennfentes Michael Schumacher titkát: így van most a legenda

Lassan 11 éve titkolja a család, hogy van a Forma-1 hétszeres világbajnoka, aki a síbalesete óta ápolásra szorul. A barát exe kikotyogta, milyen Michael Schumacher állapota.

Idén december 29-én már 11 éve lesz annak, hogy Michael Schumacher életveszélyes fejsérülést szenvedett síelés közben. Megmentették ugyan, de azóta is ápolják, a felesége, Corinna és a többi családtag szigorú titoktartás mellett, magánügyként kezeli a hogylétét. Még a lányuk, Gina Schumacher múlt szombati, mallorcai esküvőjén sem láthatta minden vendég, csak a kiválasztott kevesek. Schumi hajdani főnökének és barátjának a volt felesége azonban elárult egy sokatmondó részletet: azt, hogy hogyan kommunikál a nagybeteg legenda.

Flavio Briatore (balra) és Michael Schumacher: 1991-től 1995-ig dolgoztak együtt, két vb-címet ünnepeltek együtt
Flavio Briatore (balra) és Michael Schumacher: 1991-től 1995-ig dolgoztak együtt, két vb-címet ünnepeltek együtt  Fotó: AFP

Annak idején, 1991-ben a Benetton-csapatfőnök Flavio Briatore csapott le az akkor 22 évesen a Forma-1-be berobbant Schumacherre. Négy évig dolgoztak együtt, és a német pilóta hét vb-címéből az első kettőt együtt ünnepelték. Az olasz üzletember azóta is bennfentesnek számít, és az egyik exfelesége kikotyogta Schumi titkát.

Schumacher a szemeivel kommunikál

Michael nem tud beszélni. A szemeivel kommunikál

– árulta el Elisabetta Gregoraci, aki azt is hozzátette: a családtagokon és az egészségügyi személyzeten kívül csak hárman látogathatják Michael Schumachert.

Az alábbi fotón Elisabetta és volt férje, Flavio Briatre között a fiuk, Falco Nathan:

Briatore exének mondandójával egybecseng Mick Schumacher egy korábbi nyilatkozata is: a világsztár szintén autóversenyző fia egy 2021-es Netflix-dokumentumfilmben úgy fogalmazott hogy az apjával mostanában a korábbiaktól eltérő módon értik meg egymást.

A három látogató egyike a korábbi Ferrari-főnök Jean Todt, aki annyit mondott mindezzel kapcsolatban, hogy barátjának "más lett az élete", és hogy "Michael itt van köztünk, csak egyszerűen már nem az, aki korábban volt, akit a Forma-1-ből ismertünk".

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek