Megszólalt az áldozat: Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.08.15.

„Nagyon szomorú” – Michael Schumacherről mesélt a svájci otthonában járt híres tévés

Frauke Ludowig sosem felejti el a legenda akkori szavait. Michael Schumacher megvendégelte őt a borzalmas síbaleset előtt.

A súlyos síbalesete óta, több mint tíz éve svájci otthonában a legnagyobb titoktartás mellett ápolt Michael Schumacherről mesélt az egyik legnépszerűbb német tévés személyiség. A munkájából kifolyólag a világsztárok sorával közeli, jó viszonyt ápoló Frauke Ludowig elárulta, milyen volt egy máig emlékezetes látogatása Schuminál.

Michael Schumacher szavai utólag még meghatóbbak svájci otthonáról
Michael Schumacher szavai utólag még meghatóbbak svájci otthonáról        Fotó: AFP

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher és a westernlovasként Európa-bajnoki címet nyert felesége, Corinna Schumacher (versenyzőként még Corinna Betsch) egyszer meghívták magukhoz Frauke Ludowigot. A Genfi-tó partján álló luxusvillájuk közelében található lovascentrumjukban még egy lovaglóversenyt is szerveztek, amelyen az autóversenyzésben minden idegszálával győzelemre törő pilóta udvariasan hagyta nyerni a vendéget.

– Kedves volt tőle. Mint ahogy az is, hogy azt mondta: ’Mindenképpen gyere máskor is, minden évben szívesen látunk’ – emlékezett vissza a műsorvezető.

Csakhogy az élet közbeszólt, Schumacher 2013 végi síbalesete után természetesen már nem rendeztek több hasonló baráti viadalt.

– Nagyon szomorú, ami történt. Gyakran gondolok arra, amikor nála voltam Svájcban, és arról beszélt, hogy ott akarja tölteni élete hátralévő részét – idézte Frauke Ludowig az örökre az emlékezetébe vésődött Schumi-szavakat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek