TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.08.06.

Retteg Michael Schumacher családja: kiderülhet a legenda féltve őrzött titka

Lekapcsolták a zsarolót, de a tudomására jutott titkok továbbra sincsenek biztonságban. Michael Schumacher állapota kiderülhet a bíróságon vagy a börtönben.

A svájci villájában ápolt Michael Schumacher titka a tét, amit Corinna asszony és a többi családtag immár 10 éve gondosan véd a nyilvánosság elől. A Forma-1 hétszeres világbajnokának hogylétét hétpecsétes titokként kezelik, mióta csaknem végzetes síbalesetben sziklákhoz verte a fejét. Az utóbbi hetekben három férfit is őrizetbe vettek azok közül, akik eurómilliókat próbáltak kicsalni Schumiékból – és félő, hogy az egyik aljas zsaroló most a bíróság előtt tárja ország-világ elé a legendás autóversenyző hogylétének részleteit.

Michael Schumacher 2011-ben, két évvel a majdnem végzetes síbalesete előtt
Michael Schumacher titka kiderülhet a bíróságon vagy a hűvösön      Fotó: AFP

Mint kiderült, Michael Schumacher családja korábban évekig biztonsági alkalmazottként számított Markus F.-re, aki most két bűnsegédjével 15 millió eurót (6 milliárd forint) akart kicsalni Corinnáékból. A bizalmukat eljátszó gazember azzal zsarolta hajdani kenyéradóját, hogy mintegy 1500 fájl (fotók, videók, orvosi leletek, gyógyszerlisták és egyebek) van a birtokában a nagybeteg Schumiról. 

Michael Schumacher titka bűnözők tudtára juthat

A legendás pilóta privát szféráját veszélyeztető, pénzsóvár férfit már rács mögé dugták, mégis veszélyezteti Schumacherék titkát. A család rémálmának még nincs vége: most német sajtóhírek szerint attól retteghet, hogy Markus F. a bíróságon kiteregetheti mindazt, amit tud Michael Schumacher állapotáról. Sőt, az a veszély is fennáll, hogy a lebukása után bosszúból vagy minden mindegy alapon újabb bűnözőknek, a rabtársainak tálal ki mindent.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek