Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.11.

Ezernyi fotó és videó került ki a titokban ápolt Michael Schumacherről

Képek, gyógyszerlisták és betegakták: összesen 1500 fájlt lopott el az évekig Michael Schumacher biztonságáért felelt férfi. Milliárdokat követelt a volt biztonsági alkalmazott bandája.

Egyre ijesztőbb méreteket ölt az a zsarolási botrány, amiről az utóbbi hetekben derülnek ki újabb és újabb részletek Michael Schumacherrel kapcsolatban. Június 20-án derült ki, hogy két wuppertali férfit őrizetbe vettek ez ügyben, majd kiderült: egy korábban Schumiék alkalmazásában állt biztonsági alkalmazott áll a sötét machináció mögött. Most a Bild megtudta, hogy utóbbi, a 2021-ben elbocsátott, és a múlt héten szintén őrizetbe vett Markus F. két merevlemeznyi magánjellegű adatot lopott el a Forma-1 hétszeres világbajnokának svájci luxusvillájából.

Michael Schumacher 2011-ben, két évvel a majdnem végzetes síbalesete előtt
Michael Schumacher 2011-ben, két évvel a majdnem végzetes síbalesete előtt        Fotó: AFP

A 100 rendbeli csalásért már elítélt zsaroló több mint öt évig dolgozott a Schumacher családnak, amely 2013 végi súlyos síbalesete óta gondosan óvja a nyilvánosságtól a legendás autóversenyzőt. Az "áruló" gátlástalanul visszaélt Corinna Schumacherék bizalmával. A rossz kézbe került, mintegy 1500 fájl harmada lehetett fotó és videó az ápolásra szoruló családfőről, akit már 10,5 éve nem láthatott a világ. A többi adat között találhatóak például gyógyszerlisták és betegakták is. 

Az aljas bűnbanda a lap szerint 15 millió eurót (5,9 milliárd forint) követelt a famíliától. Az eladósodott céget vezető főkolompos összeg töredékéért egy ajtónállóként dolgozó ismerősét, Yilmaz T.-t bízta meg a zsarolás végrehajtásával. Ő a fiával, Daniel L.-lel intézte a piszkos munkát, de amint lekapcsolták őket, köptek a felbujtójukról. Hármuk közül a fiút hétfőn feltételesen szabadon engedték, 10 ezer euró (3,9 millió forint) óvadék ellenében, de az útlevelét bevonták és bármikor a hatóságok rendelkezésére kell állnia.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek