OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.07.06.

Óriási botrány, balesete után fotózták le Michael Schumachert

Megzsarolták Michael Schumacher családját. A két férfi azt állította, olyan fotóik vannak, amelyek a hétszeres Forma-1-es világbajnok 2013-as síbalesete után készültek. A rendőrség valóban talált fényképeket.

Korábban Michael Schumacher családjának biztonsági őreként alkalmazták Yilmaz T.-t, aki a fiával együtt állította: olyan fényképeik vannak, amelyeket Michael Schumacher családja nem szeretne nyilvánosságra hozni. Ezeken az egykori Forma-1-es világbajnok a 2013-as síbalesete után látható, és 15 millió eurót (csaknem hatmilliárd Ft) kértek a legenda családjátólírja a The Sun. Az 53 éves Yilmaz 2017 óta a Grey nevű, a Bodeni-tónál található éjszakai mulató kidobóembereként dolgozik.

Michael Schumacher mindig is imádta a műremeknek számító karórákat
Fotó: Pool BENAINOUS/MORVAN / Getty Images

A németországi nyomozókat a svájci hatóságok értesítették a zsarolási szándékról. A két ország rendőrsége közötti együttműködésnek köszönhetően a két elkövetőt felkutatták, és június 19-én elfogták a Frankfurttól délre fekvő Gross-Gerau egyik szupermarketjének parkolójában. A hatóságok azóta nyolc ingatlant, továbbá a két férfi lakhelyét egyaránt átkutatták, és több adattárolót lefoglaltak. A wuppertali vezető ügyész megerősítette, a tetteseknél valóban találtak a Schumacher család magánéletével kapcsolatos fényképeket. Kiderült, Yilmaz T. több másik bűnügyben is sáros, volt már rács mögött, és jelenleg is próbaidejét tölti. Ha a zsarolás ténye bebizonyosodik, apát és fiát öt évre börtönbe küldik.

2016-ban egy Hüseyin B. nevű 25 éves férfi fenyegető e-mailt küldött Corinnának, abban a házaspár gyermekeit vette célba. A pilóta felesége gyorsan továbbította az elektonikus levelet a rendőrségnek, B.-t letartóztatták, bíróság elé került, és egy év kilenc hónapra rács mögé küldték.

Schumacherék a minap pert nyertek a Die Aktuelle német bulvármagazin ellen, amely hamis interjút közölt az F1-es legendával. 2023 áprilisában a lap azt állította, hogy beszélt Schumival, ám kiderült, a világbajnok válaszait a mesterséges intelligencia fogalmazta meg. Ezért az autóversenyző családja 200 ezer euró (78,5 millió Ft) kártérítést kapott. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek