OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.04. 05:45
Módosítva: 2024.10.04. 08:38

"Több volt ebben" - Elkeseredett a Fradi legjobbja

Varga Barnabás bánja a lesgólját és az elszalasztott lehetőséget. Közel járt a Fradi a bravúrhoz a Tottenham elleni Európa-liga-meccsen.

Megint későn hajrázott a Fradi, az Anderlecht után hazai pályán, a Tottenhamtől is 2-1-re kikapott az Európa-ligában. A magyar bajnok válogatott csatára, Varga Barnabás az első félidőben milliméterek híján megszerezte a vezetést (a fejesgólját les miatt nem adták meg), majd a 90. percben ő lőtte a Ferencváros szépítő gólját, beállítva ezzel a 1-2-es végeredményt.

Varga Barnabás szépítő gólja már későn jött, nem sikerült utána az egyenlítés a Fradinak
Varga Barnabás szépítő gólja már későn jött, nem sikerült utána az egyenlítés a Fradinak       Fotó: Origo/Csudai Sándor

Varga a szoros és balszerencsés vereség után érthetően keserűen nyilatkozott.

Jól játszottunk, csalódottan vagyunk az eredmény miatt. Szerintem több volt ebben a mérkőzésben. 

A meg nem adott gólomnál úgy éreztem, nem volt les, de a VAR másként döntött. Jól küzdött a csapat, nagyon együtt voltunk. Nüanszokon múlt, millimétereken, például a fejesemnél megítélt lesnél is, miközben ők egy lecsorgó labdával szereztek vezetést. Nem játszottunk alárendelt szerepet, de a végén sajnos nem jött ki a lépés – értékelt a lefújás után Varga Barnabás az M4 adásában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek