OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.21. 12:45

Szoboszlai haverja merész célt tűzött ki, újabb komoly üzletet kötne

Ugyan még csak 25 éves, de már az üzleti világban is sikereket szeretne aratni a Liverpool sztárja. Trent Alexander-Arnold korábban Forma–1-es csapatba vásárolt részesedést, most pedig élvonalbeli futballklubnál lenne tulajdonos.

Trent Alexander-Arnold ugyan még aktívan focizik a Liverpoolban, de a pályán kívül rendkívül élénken mozog az üzleti világban. Korábban részesedést vásárolt a Forma–1-es Alpine-nál, most viszont szintet szeretne lépni és egy teljes futballklubot venne meg. A 25 éves jobbhátvéd francia élvonalbeli csapatot nézett ki magának.

Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold futballklubot vásárolna Fotó: NurPhoto via AFP

Alexander-Arnold célja, hogy a Nantes tulajdonosa legyen, írja a The Sun. Az angol válogatott 84 millió font (39 milliárd forint) körül kaparinthatja meg a tavalyi szezonban 14. helyen végző együttest. A Nantes ugyan 2013 óta tagja a Ligue 1-nek, ám a legtöbbször a középmezőny második felét tudta csak megcsípni. A Liverpoolnál hetente 180 ezer fontot (83 millió forint) kereső védőnek édesapja, Michael segít, aki egy londoni székhelyű befektetési alapon keresztül kezeli a pénzügyi eszközeit.

Alexander-Arnold hamarosan még többet kereshet

A hírek szerint már több mint egy éve kapcsolatban állnak Waldemar Kitával, aki a Nantes elnöke. Az üzletember 2007 óta foglalja el ezt a pozíciót, mára azonban már belefáradt a klub pénzügyi problémáiba, ezért szeretné értékesíteni a csapatot.

Alexander-Arnold szerződése az idény végén lejár a Liverpoolnál, így amennyiben a klub hosszabbítani szeretne vele, jelentősen emelnie kell a fizetését, ami segíthet a mihamarabbi felvásárlásban.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek