Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.21. 07:30

Szoboszlai Dominik újra lecsaphat, meddig alázzák még a barátját?

A bajnoki vereség után a Bajnokok Ligájában gálázott a Liverpool focicsapata. Szoboszlai Dominik a Milan ellen szerzett gólja után újra Kerkez Milossal babrálhat ki.

Felemás meccseken van túl a Liverpool. Szoboszlai Dominik együttese parádésan kezdte a bajnokságot az új menedzser, a holland Arne Slot irányításával. A Vörösök az első három bajnokijukat kapott gól nélkül nyerték meg, s 7-0-s gólaránnyal álltak. Éppen ezért volt meglepő a gárda múlt heti veresége, a Nottingham Forest elleni 0-1 a bajnokságban. Kár volt temetni a Poolt, az együttes a BL-ben is remekül rajtolt. A Liverpool 3-1-re nyert az AC Milan otthonában, s végre megszületettt Szoboszlai első gólja a szezonban. A folytatásban jöhet a "magyaros" rangadó, a Liverpool-Bournemouth meccsen (16.00, Spíler1 TV) Szoboszlai Dominik Kerkez Milos ellen csaphat össze. A két jóbarát ellenfél lehet.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos egy csapatban, a válogatottban. Ma ellenfelek lesznek / Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos egyszerre, kéz a kézben, érkeztek a világ legerősebb bajnokságának tartott Premier League-be. 2023 nyarán igazoltak Angliába, Szoboszlai Lipcséből Liverpoolba, Kerkez Alkmaarból Bournemouthba. Jelenleg ők ketten a magyar foci legértékesebb játékosai, Szoboszlait 75 millió euróra taksálják, Kerkezt 20 millió euróra becsülik.

 

Szoboszlai Dominik hibátlan Kerkezék ellen

A Liverpool és a Bournemouth a tavalyi szezonban három meccset játszott egymás ellen. Szoboszlai legelső hazai tétmérkőzését éppen a Bournemouth ellen játszotta, ahol a vendégek hiába vezettek, a Pool simán nyert 3-1-re. Mindkét magyar játékos kezdőként kapott helyet. Szintén ott voltak a fiúk a Ligakupában a pályán, amikor a későbbi győztes Vörösök 2-1-re nyertek a Bournemouth otthonában. A bajnoki visszavágón egyik magyar sem játszott sérülés miatt, a vendég Pool akkor 4-0-ra nyert.

Szoboszlai ugyanakkor nem csak a pályán "alázta" a barátját, az első bajnoki után elmondta, mit csinál a mezcsere után Milos felsőjével:

Most már lesz mivel port törölgetnem

- mondta viccelődve a középpályás az M4 Sportnak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek