A NAP KÉPE

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.30.

Eddig tudták titokban tartani, Szoboszlai jóbarátja fülig szerelmes – fotók

Már hónapokkal ezelőtt cikkeztek arról, hogy a Liverpool futballistája, Trent Alexander-Arnold és Iris Law modell-színésznő egy párt alkotnak. A hírek igaznak bizonyultak, a szerelmesek Barbados szigetén buktak le.

Trent Alexander-Arnold, aki hamar jó kapcsolatot alakított ki Szoboszlai Dominikkel, még májusban, a West Ham United elleni összecsapás után Londonban maradt, hogy találkozhasson az ismert modell-színésznővel, Iris Law-val. A párost kávézás közben kapták lencsevégre. Szűk három hónappal később most már biztossá vált, több van köztük, mint barátság.

Netherlands v England: Semi-Final - UEFA EURO 2024
Trent Alexander-Arnold fülig szerelmes / Fotó: NurPhoto via AFP


A 25 éves jobbhátvéd továbbra is nyaralását tölti, mivel a nyári Európa-bajnokságon egészen a döntőig menetelt Angliával. Többek között azonban a The Sun kiszúrta, hogy a Barbadoson pihenő futballista társaságában ott van Law is, a fiatalok hol kéz a kézben, hol pedig egymást átkarolva strandolgattak.

A páros még májusban, egy fotózáson ismerkedett meg egymással, a kölcsönös vonzalom pedig rögtön megvolt közöttük. A Liverpool jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozik, ahol augusztus 1-én, csütörtökön az Arsenallal, augusztus 4-én, vasárnap pedig a Manchester United ellen játszik felkészülési találkozót. Az első összecsapását Szoboszlai góljával 1-0-ra megnyerte a Betis ellen.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek