OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.23.

Megrázó gyilkosság Szoboszlaiék közelében, reagált a sztárjátékos

Egész Angliát felzaklatta Rikki Berry halála, akit fényes nappal lőttek le Kirkbyben. Itt található a Liverpool edzőközpontja is. Trent Alexander-Arnold nemrég megtörte a csendet és megszólalt a borzasztó gyilkosságról.

Még mindig teljes sokkban van Anglia, miután múlt héten szerdán a 36 éves Rikki Berryt fényes nappal agyonlőtték. A gyilkosságot vélhetően egy 20 éves fiatal követte el Liverpooltól nem messze, Kirkyben. Ebben a településben található a Liverpool edzőközpontja, a fiatalkorúak bűnözése ellen harcoló Trent Alexander-Arnold pedig teljesen összetörve nyilatkozott a történtekről.

Trent Alexander-Arnoldot is sokkolta a brutális gyilkosság Fotó: AFP

Szívszorító az ilyen hírekkel szembesülni, és mindannyian ezt érezzük, valahányszor ilyen történik. Imádkozom minden családhoz, amelyeket erőszak sújt 

– mondta a The Mirrornak megtörten nyilatkozva Trent Alexander-Arnold, az interjút a Magyar Nemzet szemlézte. A angol válogatott jobbhátvéd egy korábbi liverpooli legendával, Jamie Carragherrel támogat egy jótékonysági szervezetet, amely a hátrányos helyzetű gyermeket segíti, azzal a célzattal, hogy visszaszorítsa a fiatalkorúak bűnözését, ezért is fájdalmasan érintik a történtek.

„Amikor nem látszik fény az alagút végén, és a fiataloknak segítségre van szükségük, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy boldoguljanak. Megpróbálunk segítséget nyújtani az embereknek, hogy jobbak legyenek, járhassák a saját útjukat. A potenciál mindenkiben benne van, de ha az illető nem kap esélyt rá, hogy ezt kibontakoztathassa, akkor kárba vész. Mi ezt az esély szeretnénk megadni.”

A Liverpool már megkezdte a felkészülést az új edzővel, Arne Slottal. Az első felkészülési találkozó nem sikerült jól, a csapat 1-0-s vereséget szenvedett a Preston North End ellen. A csapat hamarosan az Egyesült Államokba repül, ahol többek között a Betisszel, az Arsenallal, a Manchester Uniteddel és Sevillával is összecsap.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek