Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.27.

Szoboszlai jó barátja kikészült, Slot őszinte véleményt mondott róla

Arne Slot győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az Anfield Roadon és 2-0-ra legyőzte a Brentfordot. Trent Alexander-Arnold a lecserélés sorsára jutott, emiatt az angol válogatott jobbhátvéd alaposan kiakadt.

A Liverpool az Anfield Roadra is átmentette azt a formáját, amit augusztus 17-én az Ipswich ellen mutatott az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójában. Ezúttal a Brentford volt az áldozat, Szoboszlai Dominikék itt is 2-0-ra nyertek. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót, ellenben a jó barátjával, Trent Alexander-Arnolddal, aki a 72. perben a lecserélés sorsára jutott. Ezt igencsak nehezen viselte.

Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold nagyon nem örült a lecserélésének Fotó: AFP

Az angol válogatott jobbhátvéd a kispadon dühöngött és hiába ment oda hozzá Arne Slot vezetőedző megnyugtatni, ez sem segített a 25 éves futballistán. A holland szakember minden esetre nem lett ideges, sőt, a lefújást követően megvédte játékosát.

„Megértem őt. Minden játékos kilencven percet akar a pályán tölteni, és szerintem azon futballisták sem voltak boldogok a döntésemmel, akik a kispadon kezdték a mérkőzést. Trent úgy jött vissza a válogatottól, hogy az Európa-bajnokság elején sokat játszott, aztán kevesebbet, majd szabadságra ment. Ez csupán a harmadik mérkőzése volt, és oda kell figyelnünk rá, mert szükségünk lesz rá az egész idény során, nem csak ezen a két meccsen. Nagyon szerencsés vagyok, hogy Conor személyében van egy kiváló helyettese is Trentnek. Csak vigyázunk rá, de egyébként Trentnek jó mérkőzése volt” – nyilatkozta Arne Slot, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

A Liverpoolnak szüksége van egy egészséges és motivált Alexander-Arnoldra, a csapat a következő összecsapását ugyanis a Manchester United ellen vívja, szeptember 1-én, vasárnap.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek