OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.25.

Őrjöngenek a sportolók; Szoboszlai edzőjét alázták

Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke visszaszólt Hosszú Katinkának. Arne Slot, a Liverpool vezetőedzője trolltámadás áldozata lett, az olimpiai érmes sportolók pedig kiakadtak. A Ripost eheti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Hosszú Katinka még az olimpia ideje alatt akadt ki a közösségi oldalán és a Magyar Úszószövetség vezetőit lemondásra szólította fel. A szövetség hétfőn sajtótájékoztatót tartott, amin részt vett Wladár Sándor elnök és Sós Csaba szövetségi kapitány is. Előbbi reagált Hosszú szavaira és kőkeményen visszaszólt neki. "Az, hogy engem szarjankózik és mindenféle egyéb üzenetekben kritizál, azt nyelem, de már nem sokáig. Értem, hogy a medencében fantasztikus eredményei voltak, le a kalappal, de azon kívül, mint egyesületi vezető, eddig nem tett hozzá sokat az eredményekhez. Volt olyan utánpótlás ob, amelyen a 273 indulóból kettő indult az Iron Swim színeiben, úgy hogy a Duna Arénában nagy kedvezménnyel élhet” - mondta Wladár Sándor.

240819_1014_DCS
Wladár Sándor alaposan kiakadt Hosszú Katinkára Fotó: Dömötör Csaba

A Liverpool új vezetőedzője, Arne Slot eddig remek munkát a csapattal. A felkészülési szezon eredményesen alakult, az első angol bajnokiján pedig idegenben győzte le 2-0-ra az Ipswichet. A klub viszont még mindig nem igazolt senkit az átigazolási szezonban, miközben már több játékosuktól is megváltak. A szurkolók már nagyon türelmetlenek, erre a vonatra pedig felugrott egy angol pizzázó-hálózat és nyilvánosan alázta Slotot. "Éppen bent ját nálunk Arne Slot. De nem vett semmit" – írta a Domino's Pizza.

Több dobogós is panaszkodik egy héttel azután, hogy véget ért a 2024-es párizsi olimpia. Az ír evezős, Daire Lynch elárulta, hogy az ötkarikás játékok szervezői visszavették tőle a bronzérmét, mert az teljesen szétesett. "Az enyém teljesen tönkrement. Majdnem egy réteggel vékonyabb lett"– ezt már Philip Doyle evezős mondta. Először Nyjah Huston gördeszkázó rántotta le a leplet az olimpiai érmek silány minőségéről. A negatív visszajelzések zöme a bronzérmekkel kapcsolatban érkezett, az ezüstök megúszták az elhasználódást, de a hírek szerint az aranyérmek minősége is kétséges.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek