Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.21.

Őrjöngenek a szurkolók; Szoboszlait irodájába rendelte az új edzője

Szoboszlai Dominik liverpooli visszatérésének részletei mellett a barátja mellőzése érdekelte leginkább az olvasóinkat. Heti top: ezek voltak a Ripost legnépszerűbb sporthírei a héten.

Kevesebb mint három héttel azután, hogy a magyar labdarúgó-válogatott hazautazott az Európa-bajnokságról, Szoboszlai Dominik elkezdte a felkészülést Liverpoolban a 2024/25-ös szezonra. Ezzel kapcsolatos híreinkre voltak olvasóink leginkább kíváncsiak a mögöttünk hagyott héten (július 15-21.).

Szoboszlai Dominik kedden állt munkába Liverpoolban
Szoboszlai Dominik kedden állt munkába Liverpoolban          Fotó: Getty Images

Heti top: az alábbiakban a három legnépszerűbb cikkből adunk ízelítőt, kivétel nélkül Szoboszlai Dominik (közvetlen vagy közvetett) szereplésével.

Szoboszlai Dominik barátja miatt őrjöngek a szurkolók

2021 után az idei foci-Eb döntőjét is elvesztette az angol válogatott. Az olaszok után a spanyolok ünnepelhettek ellenük. A Liverpool focicsapatának felháborodott szurkolói szerint egyik kedvencük, Trent Alexander-Arnold – Szoboszlai legjobb liverpooli barátja – segítséget nyújthatott volna, de négy meccsen mindössze 134 percet játszott.

"Soha többé ne mondja senki, hogy Kyle Walker jobb, mint Trent" - írta az egyik liverpooli szurkolói oldal, utalva az Alexandr-Arnold posztján többször is hibázó Manchester City-védőre.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*
Új edzője egyből az irodájába rendelte Szoboszlait

Közel 3 hetes nyári vakációja végeztével, kedden munkába állt Szoboszlai Dominik a Liverpool labdarúgócsapatánál. A keret egy része már korábban megkezdte a felkészülést az új vezetőedző irányításával. Arne Slot nehéz helyzetbe csöppent, hiszen még mindig egy kezdőcsapatra való válogatott játékosa nyaral az Eb és a Copa América után.

A holland trénerrel öleléssel üdvözölték egymást, majd Slot azonnal behívta magyar légiósát az irodájába egy beszélgetésre.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Érdekes dolgot szúrtak ki a szurkolók Szoboszlaival

A fent már taglalt liverpooli visszatérése után Szoboszlai Dominik rajongói igencsak érdekes dolgot fedezhettek fel a Premier League-csapat Instagram-oldalán. Szinte ugyanannyi kép és videó került fel az elmúlt pár napban Dominikról a csapat profijára, mint az összes többi játékosról összesen.

Emellett az sem mellékes, hogy az elmúlt napok egyik legkedveltebb képe a magyar válogatott játékosról készült (ezt több százezer lájk bizonyítja), amint csibészen eltakarja az arcát, majd csábos tekintettel a kamerába néz.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

A Liverpool médianapjának összefoglalóját a YouTube-on nézheted meg:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek