Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
Létrehozva: 2023.12.13.

Szoboszlai a liga legjobbja, óriási meccsek várnak rá

Nem fog unatkozni karácsony előtt a Liverpool magyar csillaga. Ráadásul kiderült, óriási szüksége van rá a csapatának.

Hiába cserélték le az utóbbi időben négyszer is, újabb jel bizonyítja azt, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool focicsapatának nélkülözhetetlen tagja. Pedig sokan megkongatták a vészharangot, a legutóbbi, Crystal Palace elleni bajnoki után még Jürgen Klopp is kritikusan utalt a magyar játékosra, akit a 74. percben hívott le a pályáról. Azt mondta, a csapat a 75. percig "nem volt sehol", a hozzállás onnantól változott meg.

Szoboszlai Dominik nálunk dobogós a nyári topligás igazolások toplistáján
Fotó: AFP

Egy legújabb kimutatás ugyanakkor azt támasztja alá, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a klub egyik leghasznosabb játékosa a bajnokságban. Dominik eddig minden bajnokin a kezdőben lépett pályára, eddig 2 gólnál és 2 gólpassznál tart. Vannak sokan, akik ennél többet vártak tőle. Ugyanakkor a középpályás és a védőmunkája elengedhetetlen, az eddigi meccseken összesen 112 labdát szerzett vissza, ebben a tekintetben nem csak a csapat, hanem a teljes liga legjobbja. Ráadásul ezekkel a labdákkal számos esetben indított veszélyes támadásokat.

A Liverpoolra a közeljövőben is húzós meccsek várnak, melyeken biztosan szükség lesz Szoboszlaira. Csütörtökön az Európa-ligában már biztos csoportelsőként lépnek pályára a belga Union St. Gilloise otthonában, ezt követően pedig jöhetnek az igazi rangadók, beindul az ünnepi hajtás. Vasárnap a nagy rivális Manchester United érkezik Szoboszlaiékhoz, tavasszal ezt a párosítást 7-0-ra nyerte a Pool.

A csapat jövő szerdán a West Ham Unitedet fogadja a Ligakupában, majd karácsony előtt egy nappal, december 23-án lesz az Arsenal elleni szuperrangadó, szintén hazai pályán. Jelenleg a Pool éppen a londoni rivális előtt vezeti a tabellát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek