Botrányos statisztika, emiatt szenved Cristiano Ronaldo

Elbúcsúzhat a Real Madrid a legjobb játékosától?

55 lövés után még mindig nem sikerült a Real Madrid sztárjának gólt lőnie, utoljára az október 14-én lejátszott Getafe elleni mérkőzésen talált kapuba.

Az Eibar, a Girona, a Las Palmas sőt még az Atlético Madrid elleni találkozón sem tudott remekelni. Cristianót a szurkolók és már a csapattársak is támadják, sokuk szerint nem érdemli meg, hogy ilyen süllyedő formában a királyi gárda mezét viselje. 

A spanyolok trénere,Zidane eddig kitartott labdarúgója mellett, bár a legutóbbi sajtótájékoztatón a játékos tudtára adta, hogy ha továbbra sem él a pályán adódó lehetőségekkel, akkor kénytelen lesz mást a helyére állítani.

„Mindenkinek van legalább egy rossz szériája a karrierje során, Cristiano most éli ezt át. Fontosnak tartom, hogy elsősorban nem magáért, hanem a társaiért kellene küzdenie. Ha nincs mi motiválja, egy idöre biztosan el kell köszönnünk.”

A csapattárs, Sergio Ramos szerint a portugál klasszis magánéleti problémái miatt tart ott, ahol van, elárulta, hogy Ronaldo az utóbbi időkben sorra kimaradt az edzésekről.

„ Hiába tartják a világ egyik legjobb labdarúgójának, ha rendszeresen feladja küzdelmeit. Sokszor edzésekre sem jár, a pályán nem érezzük, hogy köztünk lenne. Talán jobb volna, ha rendezné a magánéleti problémáit, mert addig minket is lehúz.”

A madridi csapat az éllovas Barcelona mögött 10, míg a Valencia mögött 6 pontos hátránnyal van lemaradva.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!