Létrehozva: 2024.10.03. 16:10

Balhé a nyíregyházi parkolóban: biztonsági őrnek estek neki

Videó is készült az esetről. A támadás egy ismert nyíregyházi szórakozóhely előtt történt.

Kedd este történt a támadás, amikor egy több főből álló baráti társaság összeszólalkozásba keveredett Nyíregyházán a Mamma Mia! nevű szórakozóhely parkolójában. A szavakat pofonok követték, ugyanis az ismeretlen társaság egyik tagja rátámadt az egyik biztonsági őrre. Innentől kezdve tömegverekedésbe torkollott az incidens, ráadásul a felbujtó kábítószer hatása alatt állt. Amennyiben bűnösnek találják a verekedést elindító társaságot, akkor akár fejenként négy évet is kaphatnak. A tárgyalás során Dr. Gunyecz Zoltán, törvényszéki bíró videó formájában is prezentálta a történteket.

A támadás során elfogott férfiak közül mindenkit előállítottak  Fotó: Mehes Daniel /  Shutterstock

Nem az első támadás

Érdemes megjegyezni, hogy ez nem az első eset a népszerű szórakozóhely előtt. Tavaly márciusában egy problémás illető, valamint az őt be nem engedő biztonsági őr került összetűzésbe, amihez többen csatlakoztak. Akkor a biztonsági őr szemgödre eltört a verekedés során. A kisebb szóbeli afférok eltörpülnek az ilyen erőszakos bűncselekmények mellett, ám továbbra is gyakorinak számítanak a hasonló esetek.

A 2023-as összetűzésről készült videó elérhető a Nyíregyházi Televízió YouTube-csatornáján, míg a keddi verekedést megörökítő videó a Tények.hu oldalán tekinthető meg. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek