Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.14.

Teljes sokk a magyar iskolánál: holtan feküdt az udvaron a 14 éves Bence, nem tudták megmenteni

A kamasz valószínűleg felmászott a tetőre és onnan zuhant a mélybe.

Holtan találtak egy 14 éves fiút a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nagyhalászon. A kamaszfiú holttestét egy kémény közelében, egy iskola udvarán, a kerítés mellett találták meg közmunkások, csütörtökön kora reggel. A helyi baptista általános iskolába már érkeztek a diákok és a szülők, amikor a fiú holtteste előkerült. A Tények úgy tudja, a kamasz hajnalban felmászott a tetőre, majd több tíz méter magasról zuhanhatott a mélybe. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni. 

Nekünk is van gyerekünk, és tudjuk, hogy egy anyának milyen érzés ez

– nyilatkozta egy helybéli, környéken élőket sokkolták a történtek. A hírek szerint a fiúnak szerda este veszett nyoma, három testvére és édesanyja várta haza. A 14 éves Bence magántanuló volt, de tanulói jogviszonyban állt azzal az általános iskolával és gimnáziummal, aminek az udvarán megtalálták. Az intézmény gyászközleményben tudatta, minden segítséget megadnak a diákoknak és a pedagógusoknak a történtek feldolgozásához. A rendőrség is vizsgálja a tragédia körülményeit.

Van segítség!
Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek