NÍNÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.08.30.

Sikolyok dermesztették meg a városi rendezvényt: megállapították a 3 éves gyerek halálát

A rendőrség azonnali nyomozást rendelt el.

Az emberek szeretik a városi mulatságokat. Legyen szó akár falunapokról, majálisról, városi ünnepségekről vagy zenei fesztiválokról, mindig tömegeket mozgatnak meg. A legtöbb ember alapvető természete, hogy keresi az élményeket. Az életünk rövid, azt pedig szeretnénk kellemes programokkal és sok vidámsággal megtölteni. Ezért járunk szórakozni, ezért utazunk, ezért keressük a barátaink társaságát. Sajnos azonban egy fesztiválnak tragikus történéseiről adott hírt a rendőrség. 

gyertya, gyász, tragédia
A kisfiú váratlanul halt meg / Fotó: Unsplash

Tragédiába fulladt egy kisebb zenei fesztivál és mulatság Hampshire-ben. A híres rádiós DJ, Chris Evans azért hozta létre ezt az eseményt, hogy pénzt gyűjtsön jótékonysági célokra. Rászoruló, beteg gyerekeket szeretett volna támogatni, a jó cél érdekében pedig nagyon sokan elmentek szórakozni. Volt körforgó, vidámpark, a zenéről pedig a híres DJ gondoskodott. Arra azonban nem gondolt, hogy a gyerekekért megszervezett rendezvényen éppen egy gyerek fog tragikusan meghalni.

Egy hároméves kisfiú ugyanis összeesett. Azonnal hívták a mentősöket, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos már nem lehetett segíteni a kicsit: meghalt. A rendőrség azonnali nyomozást rendelt el, de csakhamar megállapították, hogy egy váratlan szívleállás okozta a tragédiát, és senki nem tehető felelőssé - írja a Mirror

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek