NÍNÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Hazafelé tartott a 11 éves Dzsesszika az iskolából, szülei azóta nem látták - Fotó

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a gyermek megtalálásához. Rejtélyes eltűnése óta senki sem látta a fiatal lányt. Aggasztó, hogy egyre több diák tűnik el.

Szerző Ripost

A mindössze 11 éves Máté Dzsesszika szeptember 28-án a tanítási idő után, 15 óra körül egy józsefvárosi általános iskolából ismeretlen helyre távozott; a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. 

Fotó: police.hu

A Budapesti VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága személyleírást is közzétett a fiatal lányról, és arra kérik a lakosságot, hogy ha bárki látta, azonnal értesítse őket. Mint írják, Máté Dzsesszika körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja és szeme barna. Eltűnésekor fekete pólót, hosszú fekete ruhát és fekete cipőt viselt. 

A kislány rejtélyes eltűnése aggasztó félelmeket kelt, ugyanis a napokban már több kisgyermeknek is nyoma veszett. Aggódó szülei hazavárják Dzsesszikát, hogy mihamarabb ismét biztonságban legyen. 

Fotó: Police

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Máté Dzsesszika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!