Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.24. 05:30
Módosítva: 2024.09.24. 07:40

Ijesztő helyen láttak földönkívülieket, nukleáris katasztrófára akarnak minket figyelmeztetni?

Egy ufószakértő szerint aggodalomra semmi ok, mindennek megvan a magyarázata.

Szerző B. V.

Ijesztő helyen láttak még ijesztőbb lényeket: egy ufószakértő közölte, több űrlény is feltűnt nukleáris helyek közelében. Robert L Hastings azonban úgy véli, ettől nem kell félni. A földönkívüliek ugyanis nem azért érdeklődnek a nukleáris fegyvereink iránt, mert ellenünk akarnák azt fordítani, hanem épp ellenkezőleg: arra kíváncsiak, hogyan tudnák azt felhasználni a védelmünkre egy Armageddon esetén.

Az ufó tavaly, 2023-ban már egyszer visszatérhetett Putnokra. Most egyedül érkezhetett.
Nukleáris helyek környékén látták őket Fotó: PeopleImages.com - Yuri A /  Shutterstock

A szakértő erről új ufós könyvében írt, amihez közel 150 olyan amerikai katonával készített interjút, akik többször is láttak űrlényeket atomreaktorok, atombombák helyszínén, legkorábban 1945-ben. Ezeket az idegeneket azonban nemcsak észak-amerikai atomtárolóknál észlelték, hanem Oroszország és India területén is. Ezekről azért nem szólnak közlése szerint a hírek, mivel szigorúan titkosították az aktákat róluk.

Hastings kiemelte, több teória is létezik arról, miért érdeklik ezek a veszélyes helyek a földönkívülieket. Úgy véli, az egyik ilyen lehetőség az, hogy egy közelgő nukleáris katasztrófára akarnak minket figyelmeztetni, a másik, hogy a saját bolygójukat szeretnék megvédeni a veszélytől. A legegyszerűbb magyarázat a szakértő szerint mégis az, hogy csak érdeklődnek az ilyenfajta földi fegyverek iránt, és fel akarják térképezni azokat, írja a DailyStar.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek