Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

Hátborzongató figyelmeztetést adott az időutazó: meg vannak számlálva a napjaink

Az „Időutazó” visszatért 2671-ből, hogy figyelmeztessen minket az idén várható 5 „veszélyes” eseményre.

Egy TikToker azt állítja magáról, hogy időutazó és 2671-ből jött vissza, hogy figyelmeztessen minket a zord eseményekre.

időutazó, időutazás
Fotó: Ripost

Eno Alaric, aki a TikTokon @radianttimetraveller néven szerepel, óriási 900 ezer követőt szerzett azáltal, hogy az úgynevezett jövőbeli katasztrófákra figyelmeztet. Ez az online jóslat a Földet szétzúzó ikerbolygóktól kezdve a földönkívüliek inváziójáig és még a 3. világháború kitöréséig mindenféléről szólnak.

Most öt eseményt nevezett meg, amelyek még 2024-ben történnek velünk.

1. Szeptember 20-ára tűzte ki Eno Alaric az első esemény dátumát:

70 különböző állatfaj nagyobb méretű változatait fogják felfedezni Ausztrália egyik eldugott szegletében. Ezek között lesznek 1 méteres pókok, 20 méteres pillangók, sőt még felhőkarcoló méretű zsiráfok is

– kezdte.

2. Eno Alaric szerint október 23-án minden eddiginél nagyobb erősségű napkitörés fogja megváltoztatni az emberek sorsát.

A Nap egy ritka és ismeretlen típusú energiát fog kibocsátani, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy meglássák, hogy mi fogja őket elpusztítani. Emberek millióit fogja érinteni az energiarobbanás három hónapon keresztül. De lesznek, akik ettől az energiától válnak majd halhatatlanná

– tette hozzá az állítólagos időutazó.

3. Eno szerint október 25-én egy hihetetlen dolog várható: egy korábban halottnak hitt hírességről derül ki, hogy csak megrendezték a halálát, és valójában nem veszítettük őt el. A visszatérésével pedig egyből a föld leghíresebb emberévé válik, és visszatér a zenéléshez.

4. November 9. Ezen a napon az időutazó szerint a Nap egy hétig sötétségbe fog borulni, és megkezdődik a világ első tisztítótüze.

5. November 12. - Egy idegen élet bizonyítékát találják meg az Antarktiszon a jég alá temetve. Ez az élet azonban rejtélyes betegséget tartalmaz, amely gyorsan fog szétterjedni a világban, és nincsen rá gyógymód – zárta megrázó sorait a tiktokker a Daily Starnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek