Létrehozva: 2024.08.05.

"A legtöbb embernek nehéz lesz" - megjósolta az emberiség rémálmát a jövőlátó

Minden ember ettől tartott.

Bár mindannyian igyekszünk a jelenben élni, vagy éppen tervezzük a közeljövőt, ám nehéz nem arra gondolni, hogy milyen lesz a világ az elkövetkező évtizedekben - és ez ijesztő érzés lehet.

Jövő jóslat időutazó
Néhány év múlva már semmi nem lesz olyan, mint most Fotó: Pixabay

A járművek, a technológia, a környezet, a divat, az otthonok és az épületek kinézete, a termékcímkék és még sok más, a mindennapi élet számos eleme változik évtizedről évtizedre - sőt, bizonyos esetekben napról napra. Bár sokunknak vannak tervei a következő egy-két évre, mégis megterhelő lehet a távolabbi jövőre gondolni.

A Redditen nemrégiben egy vita során az emberek megosztották egymással jóslataikat arról, hogy mit hozhat a jövő. Míg sokan optimistának tűntek, másokat aggodalommal töltöttek el a várható változások, míg mások azért imádkoztak, hogy az életük veszélyes események nélkül teljen el. Egy 50-es éveiben járó férfi megosztotta részletes előrejelzéseit 2033-ra vonatkozóan.

Az orvostudomány továbbra is hatalmas sebességgel fog fejlődni - úgy tűnik, most már minden nap gyógyítunk egy betegséget. Európa és Ázsia számos országában tömeges és gyorsuló népességfogyást fogunk tapasztalni. Ez újdonság az emberiség számára a háborúkon, éhínségeken és járványokon kívül, így ennek beláthatatlan gazdasági és társadalmi hatásai lesznek. A globalizáció csökkenése a világ megváltozása miatt. Kína a népesség csökkenése miatt hanyatlani fog, és sok ellátási lánc megváltozik

- magyarázta a felhasználó, majd hozzátette, hogy az ukrajnai háború kimenetele miatt egy teljesen más Oroszországgal találkozhatunk majd.

„Elektromos járművek mindenhol, minden autó úgy néz ki, mint egy túlméretezett számítógépes egér, megpróbálod feltölteni az autót, de előbb meg kell nézned egy 30 másodperces, kihagyhatatlan reklámot” - fogalmazott egy másik kommentelő.

Egy másik hozzászóló egy brutális jóslattal állt elő, szerinte ez a csapadék a 2030-as évekre megszűnik.

Azt hiszem, a legtöbb embernek nehéz lesz. Nagyon meglepődnék, ha a 2030-as években elkerülnénk a globális konfliktusokat. Nem lesz többé hó

- idézett egy másik felhasználót a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek